mandag den 16. juni 2014

Trækasser med låg til opbevaring

Smart smykkeskrin i ubehandlet finér til opbevaring af f. Andet, Kasse til opbevaring , blå kasser med låg. Grøn trækasse til opbevaring og andre køkkenting L. Hold styr på hjemmet med vores opbevaringsbokse, - kasser og –æsker. Trækasse ASLAK B25xL35xH20cm ass. FRYKEN opbevaring med låg , sæt med søgræs søgræs .

Så har vi her flotte gamle kasser til opbevaring eller andet. Vi har også smukke kurve i mange størrelser, både med og uden låg , som let kan . Vi bruger dem overalt i huset - kasser , krukker, æsker, kurve - you name it! At have muligheden for praktisk opbevaring af alt fra legetøj, magasiner og bøger med . Basic plastboks inkl låg , liter, Klar.


Her er kasser af plastik med låg gode, da de er lette at stable og robuste over for slag. En god måde at opnå den ønskede orden på er ved at samle dine ting i kasser og kurve. Opbevaring af dine ting i kasser beskytter dem også mod slid og slag.

Og der er et væld af muligheder. Hos os får du foldebokse med låg , . Orthex SmartStore Classic opbevaringskasse klar med låg. Hos BAUHAUS kan du få kasser med låg i alle størrelser, lige fra små kasser til nips og op til . Du finder begge dele i vores udvalg af opbevaringsbokse, ligesom vi også forhandler tøjkurven med låg og kassen, som holder din mad kold eller varm i lang tid . Vores udvalg af kasser og kurve gør det nemt for dig at opbevare små og store ting på en flot og stilfuld måde. Kasser og kurve er både praktiske til opbevaring.


Vi har derudover flere varianter af kasser til opbevaring enten med eller uden hjul og i forskellige størrelser og farver. De fås desuden med tilhørende låg , så de . Med praktiske og dekorative opbevaringskasser kan du hurtigt og uden besvær fjerne rod i hjemmet. Køb kurve til opbevaring hos ILVA i dag.


Kähler - Bellino Krukke eller opbevaringskasser fra . Vitra Uten Silo, hvi lille. Stort udvalg af praktiske møbler og produkter til opbevaring af stort og småt. Fine æsker, kurve og kasser til opbevaring af legetøjet.


Træ effekt tapet trækasser rustikke Vintage forvitret kasser brun B. Suppler med smarte kasser til opbevaring af tøj, legetøj og meget andet.

PlastPlastkasse - Bedroller med låg KLAR plast 40X18X71CM LTR. Rummelig kasse med hjul og låg til opbevaring under sengen. På den måde optager flere kasser mindre gulvplads.


Kurve til opbevaring finder du hos Notre Dame. Find opbevaringskurve, store.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg