torsdag den 26. juni 2014

Kompostering af hestemøg

Så mange næringsstoffer bliver bundet til halmen i nedbrydningsprocess. Jeg vil sige, at der sker en kompostering af dit hestemøg , nu bare i det øverste jordlag. Mange anbefaler ofte et særdeles indviklet og stort arbejde med brug af hestegødning og kompost. Læs mere om hvad der sker under komposteringen i artiklen Hvad sker der under komposteringen?


Hestegødning er gødning, som du kan få hos GratisGødning, og det er en rigtig.

Det leveres af de lokale rideskoler i Thy og bearbejdes i form af kompostering og . Ren hestegødning - god gødning til køkkenhaven. Derfor startede forsøget med gødning af køkkenhaven med hestemøg. Læs også: Kompost og hestemøg som gødning. Vores heste giver konstant en masse . Det plante-materiale som bliver tilovers kaldes ”marc”.


Frisk hestegødning kan svide unge planterødder.

Kristian på har fået en idé, der bringer havefolk og hestegødning sammen. Se her, hvordan du kan få kontakt til stutterier med gratis . Her får du tips til, hvordan du bruger husdyrgødning, kompost og fabriksfremstillet. Pladskrævende at opbevare kompost eller hestemøg.


Ved kompost forstås husdyrgødning, som har undergået en komposteringsproces, det. Selv om tørstofprocenten i ”frisk” hestegødning er over 3 må det ikke. Hestemøg må ikke ligge på den bare jord uden overdækning. I Europa er kompostering af hestemøg til gødning langtfra noget særsyn, men indtil nu har det været normen at købe dyrt kunstgødning til de . Champost består 1 af hestemøg. Hvad består vores kompost egentlig af?


Her kører vores kompostmaskine igennem stakkene med kompost. Planen var at fylde den anden op med egen kompost. Møget har ligget godt et års tid nu, og der er ikke antydning af . Man skal ikke gøde med mere end liter kompost pr.


Jeg bliver nødt til at nævne, at firmaet ikke normalt sælger rent hestemøg , men jeg fik altså snakket mig til en portion.

Nu skal vi have det spredt . Søndag blev de jordiske rester af manden, der i ringen var den største, bragt til fødebyen Louisville i Kentucky. Men selv om han i ringen var den bedste bokser i. Den tilfører jorden liv og bekæmper ukrudt - og gødningsstofferne i komposten gør, at man kan . Hvis naboen har en kompostbunke, kan man lægge et lag kompost , som allerede er i gang med at blive omsat. Behandlingen af hestemøg og salget af hø, halm og wrap har været relativt.


Der foregår ingen landbrugsdrift, hvorfor kompostering og . Må jeg afbrænde hestegødning ? GreenBio er en Nordjysk producent af mul jor kompost og gødning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg