tirsdag den 24. juni 2014

Privat havemand søges

Havemand søges , Pensionist søges til forefaldende havearbejde et par timer om ugen. Kun klippet i privat have siden renovering sidste sommer. Græsslåning, ukrudtslugning, hækkeklipning og andet havearbejde. Opret gratis en profil på JobNextDoor.


Vælg blandt de mange havemænd. Søges havemand eller gartner?

Beregn pris på havearbejde her. Det er en almindelig villahave - den er rimeligt let at komme igennem - vi har . Jeg er en ung kvinde som tilbyder rengøring til private hjem. Søger du en til at slå græsset, klippe hækken eller større omrokeringer? Du kan søge havehjælp på Jobbi, og se hvem der kan hjælpe nær dig.


Har du brug for pålidelig, professionel og prisbevidst haveservice, er du kommet til det rigtige sted. Vi har brug for en ny havemand , som kan tage sig af stort set alt i haven foruden græsslåning, da vi har en plænerobot. Bag sitet står en håndfuld engagerede . Dette tal viser, hvor mange der søger job i dette område.

Jeg har arbejdet som havemand sammen med min ven hos mange privat. Har også have erfaren, som er en privat passion. Grunden til jeg søger job som havemand , er at jeg også interesserer mig for have og køkkenhave . Vestsjællan Høng, Slagelse, Kalundborg,. Vi står klar hele året rundt for private , boligforeninger, virksomheder, . Banking Denmark is the largest business unit within Danske Bank, servicing all Danish private and corporate customers – ranging from SMEs to large real estate. Anlægsgartner Svend Peter Nielsen er mest kendt for kvalitet samt glade og tilfredse kunder.


Er du på udkig efter en anlægsgartner så kontakt Din Havemand. Havemand Lolland - anlægsgartnere, gartnere, haveservice, græsslåning,. Del Jorden og sende en privat e-postbesked. Få en professionel havemand til dit havearbejde, så du kan holde fri. Vi udfører haveservice og havearbejde for private haveejere på hele Amager, så du kan . Jeg søger sådan én som kan hjælpe os med at udføre et haveprojekt her i foråret?


Hej Nina har du fået min privat besked? Få tilbud - gratis og uforpligtende - på havemand Hjørring. Udfyld skemaet og modtag tilbud med rabat.


Sådan finder du nemmest en . Almindelig vedligehold af private haver for ældre eller yngre, der ikke kan eller vil selv, . Så lad os: din havemand i Vejle klare havearbejdet for dig.

Havemand i Vejle – Vi forskønner med glæde din have med godt havearbejde. Græsklipning af privat græsplæne på Langagervej i Bredballe i Vejle . Ring til Marius - havemand Aarhus - Østjylland. Vi tilbyder haveservice for private og erhverv i Ringste Sorø, Køge. BP HAVESERVICE - En stabil havemand på Fyn.


Vores havemand har opgaver . Arbejdsopgaverne er pleje og vedligeholdelse af haver for private og virksomheder. Havemand Esbjerg - anlægsgartnere, belægninger, beskæring, brolægning, fliselægning, frugttræer, gartnere, græsplænerenoveringer, græssåning, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg