fredag den 13. juni 2014

Sisal tæppe

Tæpper i sisal er fremstillet af plantefibre, der både gør det særligt slidstærkt. Sisal i masser af størrelser. Der kan også vælges sisaltæppe i flere forskellige kvaliteter.


Robust og grov sisal kvalitet. Tre flotte let melerede farver.

Leg med materialer, størrelse, facon og farver kan forvandle ethvert rum. Tæppet har ingen pletter og fremstår som . Ring og få en snak om vores sisal produkter med en af vore konsulenter. Vi hjælper med at finde det rette sisal tæppe til dit behov, om det skal være væg til væg . Slidstærk kvalitet som kan bruges til Stue, Entre, Værelser, Trappe.


En løber til entre har den fordel, at det aflange tæppe ofte passer perfekt til. IKEA løbere og små tæpper er lavet af slidstærke tekstiler, f.

Dette forbehold tages grundet JEMTEX. Det er fem år og holder sig pænt, men i vinter er der især i gangen . Her på siden kan du bestille tæppeprøver på Incata, Java, Sibo og Oase sisaltæpper. Metropolitan er en multifunktionel tæppekollektion, der byder på en lang række trendy designmuligheder. Fibrene er meget lyse og omtrent lige så stærke som manilahamp.


I dag produceres mange forbrugsvarer af sisal som f. Størrelse: Produceres efter mål. Ofte består et sådant af blødt velour gulvtæppe. Et godt og fornuftigt kradsemiljø består også af sisal eller noget lignende – altså hvor katten kan hage sig fast, . Metropolitan is a multi-functional carpet collection that offers a wide range of trendy design options. Det faste tæppe af sisal , den umalede hessian på vægge og loft gav en fornemmelse af at opholde sig i en brun kasse.


Lampen på skrivebordet, den eneste . Sofagruppen står samlet på et mørkt tæppe i sisal og bliver indrammet af en reol, der står diagonalt i rummet. Jeg lå helt viklet ind i mit tæppe og kunne høre Bjørn pusle i mørket. Jeg har haft hende, siden hun var føl,“ sagde Bjørn.


Metropolitan är en flerfunktionell mattkollektion som bjuder på många trendiga designmöjligheter.

Et dejligt tæppe til hjemmet, om det bruges i stuen, værelserne eller soveværelset. Metropolitan est une collection multifonctionnelle offrant mille et une possibilités de création tendance. Hvordan vælger man det bedste væg til væg tæppe ? Tæppets luv kan være af ul kokos, sisal eller kunstfibre.


Diese multifunktionale Kollektion liefert Ihnen viele trendige Gestaltungsmöglichkeiten für Ihr Hotel, Ihr Restaurant . Gulvtæppet er produceret i 1 sisal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg