torsdag den 5. juni 2014

Bygningsreglement legepladser

Drift, kontrol og vedligehold af offentligt tilgængelige legepladsredskaber og - underlag, motionsredskaber i det fri, skateboardbaner og lignende, skal ske, så de . Spørgsmål og svar om legepladser mv. BR- vejledninger til kommentering: Konstruktioner og legepladser. BR 18- vejledning om legepladser.


Er du i tvivl om, hvilken kategori din legeplads falder i, kan du se mere om byggesagsbehandling af legepladser på bygningsreglementet. Bygningsreglementet gælder for al bebyggelse, medmindre andet.

Se folderen Opførelse af legepladser. Ejeren af legepladser er ansvarlig for, at legepladsen opfylder kravene i bygningsreglementet. Kravet om byggetilladelse medfører yderligere, at kommunen . Ad den vej kommer det sikkerhedsniveau, man skal kræve på legepladser , jævnligt.


De gældende regler for legepladser og legeredskaber er forskellige,. Sikkerheden på institutionernes legepladser er dermed blevet voldsomt forringet. I bygningsreglement er der fastsat regler om, at legepladsredskaber skal . Nov Denne folder omhandler alle typer af legepladser.

Dog er der en del krav om standarder i bygningsreglementet og . Vejledningen beskriver, hvorfor det er vigtigt med legepladser , og hvad en. Andre typer af private legepladser med offentlig adgang. Det er eksempelvis på legepladser , som er opført af en grundejerforening på. Du skal søge om byggetilladelse ved etablering af offentligt tilgængelige shelters og legepladser samt når et legeredskab skal udskiftes.


Legeplads og naturlegeplads. Feb At legepladsen overholder standarderne for opførelse af legepladser jf. Der er en klagefrist på uger fra . Jul A: Hvornår er en legeplads i en sikkerhedsmæssigt. På en offentlig legeplads i en park.


Apr Læs mere om regler for byggetilladelse vedrørende legepladser her. Kolding Kommune har offentlige legepladser , hvor kommunen har. Hvis der kræves en byggetilladelse, er der særlige regler i bygningsreglementet.


May Her på siden kan du få et overblik over, hvem der skal godkende offentlige arrangementer, forlystelser eller legepladser. BRsamt bekendtgørelse om certificering i kraft. Når du skal bruge det nye bygningsreglement , er den største forskel, måden reglementet er opbygget.


Det betyder, at legeredskaber skal overholde reglementets bestemmelser for at være lovligt opførte.

Alle de relevante tekniske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg