onsdag den 25. juni 2014

Sæbe til oliebehandlet gulv

Ved et oliebehandlet trægulv trænger olien ind i træet og mætter porrerne,. Trip Trap Natursæbe eller en anden sæbe , der er beregnet til olierede trægulve. At vaske trægulv handler meget om gulvets overfladebehandling.


Oliebehandlede gulve er flotte, fordi træet bevarer det rå udseende. Gulvet skal vaskes med speciel sæbe til oliebehandlet gulv , og så olieres .

Hvad du skal vaske dit gulv med afhænger af gulvtypen. Hvilken behandling skal du give dit trægulv ? Læs her, hvordan du skal vaske dit trægulv - og resten af dit hjem. Sæbespåner eller flydende brun sæbe skaber en form for sæbefilm, der . Stort udvalg af plejeolie og sæbe til behandling af trægulv. Anvendelse: Ved daglig rengøring anvendes 1ml sæbe til liter van dog afhænging af hvor beskidt gulvet er og hvor stor en belastning det er udsat for.


Du kan vælge mellem lu lak, olie og sæbe til dine gulve – alt afhængigt af.

På et oliebehandlet gulv kan du let fjerne ridser, og træet beskyttes mod pletter. Arbejdet med selve oliebehandlingen skal foregå med udluftning. Mærker og ridser i et oliebehandlet gulv kan fjernes ved at vaske det nyafhøvlede gulv med . Afslibning af trapper, dørtrin og bordplader. Sæbeskurede trægulve bliver mere og mere mættede med sæbe efter hver.


Man kan sæbeskure alle slags gulve : Brede fyrreplanker bør ikke have andet, men . Ved den ekstra grundige vask bruger du ekstra varmt vand og ingen sæbe. Den rette behandling og pleje af et trægulv er vigtig. Grundafrensning af lud-, sæbe - og oliebehandlede samt lakerede overflader. Bland liter sæbe med liter varmt vand til grundbehandling.


Det er vigtigt, at et oliebehandlet gulv bliver mættet med olie det første år. Hvis du vil bruge lud til dit trægulv , så husk at bruge det inden den endelige sæbe - eller oliebehandling. Mørke træsorter som mahogni og teak må ikke . Jeg forstår ikke hvad den gammeldags brune sæbe er, jeg er kun :p. Lanolin i sæbespåner som dit gulv vil elske dig for at .

Sådan vasker du olierede trægulve. Et oliebehandlet trægulv bør fejes med en blød kost eller støvsuges. Ludbehandlede gulve skal altid behandles med lud sæbe ( med hvid eller naturlud sæbe ). Er dine gulve behandlet med hvidpigmenteret .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg