mandag den 23. juni 2014

Drivhus placering i skel

Min nabo har bygget et drivhus med langside m fra skel , højde ca meter på midten af drivhus , som er meter fra skel. Må jeg bygge skur og sætte egen hæk i skel ? Må vores nabo have et m højt drivhus helt op imod vores skel? Svar: Hvis drivhuset er mere end meter højt på den del af drivhuset, der ligger tættere på skel.


Jeg ved jo at der almindeligvis er en byggelinie på meter fra skel. Der er nok ikke nogen problemer, medmindre dit drivhus er noget .

Drivhus ud mod åbne områder – utopi? Kræver drivhus byggetilladelse? Udhusbebyggelse med placering mere end meter fra skel skal overholde et . Forslaget ændrer ikke på, at boligejerne fortsat skal efterleve lokalplaner og byggetekniske regler om fx det nye skurs højde og afstand til skel.


Bygningsreglementet betyder også, at de såkaldte anmeldelsessager . Hvad skal du tænke på, når du skal placere et nyt drivhus bedst muligt i haven? Ved et meget solrig placering , kan skyggegardiner være . Men sætter man - som Kirsten Damborg - et par stole deru så har man en udestue. Og den må ikke stå så tæt på skel , som .

Bygningens højde må ikke overstige x afstanden til skel. Udvendige afløbsændringer som ny ledningsføring og placering af. Hvis byggeri nærmere vej, sti og skel end 5m, dvs. Carport, garage, overdækket terrasse, drivhus , udhus og skur. Tagvand skal holdes inde på egen grund.


Placering af vinduer og døre. Tegning skal vise bygningens placering på grunden med mål på afstand til vej og. Sådan søger du byggetilladelse til udhus, garage, carport, drivhus ol. Situationsplan – optegning af grunden med bygningens placering og indtegnet afstand til skel og til andre bygninger på grunden. Garager, carport, udhus, drivhus og lignende mindre.


Følgende bygninger skal overholde bestemmelserne i kapitel 2. Hvis sekundær bebyggelse opføres nærmere skel mod nabo og sti. Lokalplaner kan for eksempel indeholde regler om krav til placering af . Der følger en række regler med det skel , der trækker stregen mellem dit og. Når det kommer til hegn (i alle former fra hæk til stakit), er der også regler for placering.


Der er forskellige regler for disse bygninger afhængigt af blandt andet størrelse og placering. Det er den samlede længde af disse. Den samlede længde af alle mindre bygninger på din grund i skel eller . På siden her finder du information om byggearbejder, der kan opføres uden tilladelse og anmeldelse.

En lokalplan kan dog angive en anden placering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg