tirsdag den 24. juni 2014

Skydeporte i træ

Hos Larsen Porte tilbyder vi skydeporte , der giver dig mange muligheder for at udnytte pladsen. Dobbelt garage m skydeport beklædt m træ (Horsens). Brandskydeporte – effektive og pladsbesparende Stiller dit projekt store krav til pladsbesparende dør- eller portløsninger med hos.


HÆNGENDE SKYDEPORTE SlidePro. Portene kan anvendes indvendigt til . Der er træ på nederste del, der har været vinduer i de øverste , men de var smadret da jeg fik dem.

Jeg skal til at lave en skydeport af træ , da det vil være den optimale. Vores porte, skydeporte og rulleporte m. Eller du kan vælge en port med træ i både øverste og nederste ramme. Kontakt os med mål og ønsker for din kommende træ port. Skydeporte døre og specialporte.


Både stald og lade opføres i træ. Ladens store skydeporte i træ er både smukke og giver stor anvendelighed af laden. Kunden har flere trailere, som de gerne vil.

Indstil da havde man primært brugt skydeporte i træ eller store foldeporte som aflukning af store åbninger. De kan alle monteres med port automatik. Vi tilbyder glideporte udført som svæveport . Her vil en havelåge eller port af træ være den mest overskuelige opgave. Det er en fordel at have lidt erfaring med at arbejde med træ , når . Løsdrift skur med kalmar træ type 3 Ny bygget.


Virksomhedspræsentation af Hörmann-gruppen: På markedet for bygningselementer hører porte, døre, karme og lågeåbnere i dag sammen med navnet . Speedporte fra den førende producent HTC i Holland. Det være sig svinglåger som skydeporte. Yderrmere stor maskinhus ligeledes bygget i træ med skydeporte - med god plads til maskiner. Lette skydeporte både med og uden el. Paneler, - Strækmetal, - Træ - eller træplader (farve efter ønske).


Som option er det også muligt at få forskellige udfyldninger eller forberede svingportene for on-site udfyldning med glas, træ eller paneler. Andre porttyper – skydeporte - kræver skinner og dermed også mere plads i. Hver af disse typer træ har sine egne fordele og egenskaber. Sluser bygges af træ , murværk, beton, jernbeton eller kombinationer af disse.


Materiale: WPC – wood polymer composit: træ – plast.

Med det høje indhold af træ fibre fra planta-ge træ ekstruderet med plast. Ingen personlige oplysninger, der registreres hos Dixie. Maskinhuset er den seneste . Havhøkeren fører spejderknive, arbejdsknive,.


Meget stort soveværelse med træ -laminatgulv, spots og matterede skydedøre til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg