onsdag den 4. juni 2014

Leje af hus i italien privat

Hos os kan du leje fritliggende villaer, ferieboliger eller sommerhuse med egen pool i følgende . Find de billigste og bedste private huse til leje i Italien. Læs meget mere om boligerne her. Villa SOLEIL SPA - privat pool, jacuzzi og sauna.


VillaCasa er en 1 danskejet virksomhe som har specialiseret sig i udlejning af ferieboliger de gode steder i Italien. Når du booker din feriebolig gennem .

Feriehus med pool og udsigt over skov og dal. Dette statelige enfamiliehus med privat pool bygget i 60erne ligger på en 3ha stor landejendom i Romagnas Appenniner, sydvest. Her har vi udvalgt en række huse og villaer, hvor nøgleordet for ferien er. Vores italienske feriehus er et typisk stenhus for området her i Piemonte.


Vælg blandt store feriehuse, feriehuse med pool, ferielejligheder og autentiske ferieboliger. Den italienske kultur opsluger . Af den grund kan du faktisk udelukkende leje et privat sommerhus Italien. Se det største udvalg af private ferieboliger - book hos Vacasol!


Udlejning af ferieboliger og ferielejligheder i Toscana.

Se vores unikke huse ved Firenze, Pisa, Lucca og Siena. Italien - og jeg deler gerne min viden med jer. Sommerferie ved Gardasøen, Toscana eller Adriaterhavskysten, kultur i Venedig og storbyferie i Rom. DU FINDER NYE DANSKE FERIEBOLIGER I ITALIEN PÅ ITALIAMO.


Det gamle hus er nænsomt restaureret, så det i dag fremstår lyst og enkelt og med så meget som muligt af. To ferieboliger leje hos dansk par bosiddende i Toscana. Lej ferielejlighed i Umbrien.


Langt de fleste steder vi arbejder sammen med har pool, nogle er private huse der egner sig til større familier. Med soveværelser og balkon ,. Monterosso Al Mare tilbyder et . Villa i bäderstil, hot-tub, infinitypool, ekstraordinær indretning,. Private sommerhuse ved Gardasøen til udlejning hos Cofman. Er der kun dig, din familie og venner, der bruger boligen privat er der ikke være fradrag for driftsudgifter. Gardasøen er Italiens største sø, og et perfekt område, at leje en ferielejlighed eller bolig.


Det smukke område omkring søen er ideelt til både familier og par. Find unikke steder at bo hos lokale værter i 1lande. Stort udvalg af Feriebolig Leje Udland til billige priser. Provence udlejes charmerende villa med plads til familier - med stor privat pool - Hyggelig, .

Til daglig arbejder vi som henholdsvis advokat og partner. Privat udlejning af ferieboliger, villaer, feriehuse og ferielejligheder overalt i Italien. Sofies Toscana udlejer ferieboliger i Toscana Italien. Noget for enhver smag: familieferie, sommerferie, efterårsferie, påskeferie, vandreferier, cykelferie. Uanset hvilken type ferie, I ønsker, er der mange fordele ved at leje en feriebolig.


Interhome udlejer huse , lejligheder, gårde og slotte i Europa, USA og Australien. Lej en villa med privat pool på Mallorca eller en lejlighed med terrasse og.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg