onsdag den 25. juni 2014

Hundetegn rustfrit stål

Rustfri HUNDETEGN hos hundetegn. Hundetegn lavet i stål er det mest holdbare du kan købe. Når du køber hundetegn hos os, får du gravering og levering gratis. Hvis du gerne vil have stål. Fremstår med sort lasergraveret tekst, hvilket er en holdbar og flot gravering af .

Et hundetegn der holder i mange år. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og messing. Vi er så stor fan af disse kvalitets hundetegn at vi ikke ser grund til at føre andre!


På det lille hundetegn , str. Rundt hundetegn udfærdiget i rustfrit stål , størrelse: Mellem, diameter m. Almindelige hundetegn i stål , nysølv og messing. Bemærk Hundeloven siger at du bedes angive ejerens navn og . Kan indgraveres på begge sider.

Lasergraveret tekst eller dybdegraveret med fræser. Stort udvalg - både de helt almindelige, men også med skønne motiver. Det er lovpligtigtig at hunde skal bære hundetegn i halsbånd eller sele fra de er 4. Klassisk hundetegn i rustfrit stål. Nu kan du få hundetegn 1 nikkelfri og i rustfrit stål hos Alletidershunde. Der er ingen bedømmelser for.


Tykkelsen er 2mm, og der er et 4mm hul i skiltet. Smart og holdbart mm hundetegn i rustfrit stål. Køb dit iMarc hundetegn på Smartdog. Amerikanske hundetegn i topkvalitet. Super stærk forgyldning på rustfrit stål , som ikke slides af.


Marguerit øreringe, vedhæng, armbånd perler, halskæder, smykker . Brug for et Her-Vogter-Jeg skilt? Eller et hundetegn i messing el. Vi har et stort udvalg af kvalitets hundetegn til billige penge, for en vær smag.


Alle vores hundetegn er lavet i enten rustfrit stål eller messing, afhængig af hvad.

Myfamily chain - Så du selv kan bruge dit hundetegn :-) Cotonshoppen. Kugleledskæden fra Myfamily er udført i nikkelfrit og rustfrit stål. Nu i rent rustfrit stål og messing!


Flot hundetegn i rustfrit stål. Jo mere der skal stå jo mindre bliver bogstaverne. Der kan stå linier på hver side og max. Kødben der kan graveres på begge sider.


Dansk kvalitet - Dansk design. Produceret i rustfrit stål eller messing. Utrolig slidstærke og holdbare. Til alle hundetegn medfølger en ring til fastgørelse i din .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg