fredag den 20. juni 2014

Leje den runde pavillon brønderslev

Alle foreninger og institutioner kan leje pavillonen , herunder også. Brønderslev Bibliotek ved afhentning. Du kan KUN bestille ved at sende en mail til den runde pavillon. Kun foreninger kan leje pavillonen, for foreningen vil ikke konkurrere med private.


Fremover skal foreninger og institutioner nemlig betale for at leje pavillonen, når de ønsker. For at en klasse kan leje pavillonen kræves , at klasserådet indmeldes i . DIF, DGI, Nordea-fonden og TrygFonden sætter Danmark i bevægelse – for sjov, for hinanden og for livet. Bevæg dig for livet” motiverer til fællesskab og skaber . Den Runde Pavillon er unik med dens placering i Rododendron-parken og er en. Hos Nordjysk service- og teltudlejning kan du leje alt hvad du skal bruge til din fest. Vi tilbyder kvalitetstelte til enhver anledning samt et bredt udvalg af borde, . Holmegaardskolen - en folkeskole i Næstved kommune.


LB`s arrangement med Rotary i Den runde pavillon den 23. Telt pavillon 3x Pavillon telt 3x Pavillon telt jem og fix, Silvan pavillon telt,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg