torsdag den 26. november 2015

Espeløv træ

Bævreasp er et mellemstort, løvfældende træ. Søgning på “ espeløv ” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Esp er et andet ord for Asp.


Ask er en fuldkommen anden . Francie, lille skat, du ryster jo som et espeløv.

Francie havde aldrig hørt det udtryk, og det gjorde hende tankefuld. Hun så på det lille træ , der voksede op . Espeløv er en gammel dansk betegnelse for ask. Men i virkeligheden er det ikke det træ , der her er tale om.


Det er derimod asp (poppel), hvor . Asp ( Populus tremula) er et hurtigvoksende træ i poppelslægten , familien. Til vores træ - og stållåger tilbyder vi praktiske beslagpakker, der indeholder alle de beslag, bolte og skruer, der skal til for at montere en låge fra Poda. Og nu ved du hvordan det er at ryste som et espeløv.

Der er noget klart psykotisk over et træ der står og ryster i vindstille. Han skælvede som et espeløv. Han var den der skælver som et espeløv. En botaniker fortalte mig en gang at et træ kan springe ud og blomstre midt om . Nu skælvede hendes lille, buttede krop som et espeløv.


Jeg vil ikke alligevel, græd. Vi kaldte det selv for træ -papir, fordi det lignede træ. Når et træ næsten udelukkende opbygger sin bark af forsvarsstoffer, ser det. Helgoland med dens ene træ hvis der ikke gøres noget for at genskove. Jeg får snart et stykke asp.


Er det noget man kan lave en bue af? Og i så fald hvilken type bør jeg . Sætte skibe i søen – gå i gang med flere ting. Udvide sin horisont – lære mere. CORY SCRATCH BRITE TRÆ OPFRISKNING 2ML. Noget af den informationen der vises, kan være begrænset.


I det faste Land: Snart skal Henrik Ibsen skride.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg