torsdag den 26. november 2015

Teleskopstang til vinduesvask

Vi lagerfører teleskopstænger med eller uden . Specialværksted for Vaskeanlæg til vinduesvask - vinduespudsning med Ultra rent vand H₂O Her får du korrekt rådgivning, erfaring samt kompetence, når du . Med en vinduesvasker med teleskopstang udvider du din rækkevidde markant. Med en rækkevidde på op til meter plus din egen personlige højde, kan du . Karcher teleskopstang til vinduesvask , Passer til Kärcher vinduesvasker. Bruges når du skal pudse vinduer højt oppe.

Hos Thy Clean finder du et stort udvalg af teleskopstænger. Funktionel teleskopstang fra Leifheit Den praktiske teleskopstang fra Leifheit, er ideel til rengøring af de områder, der ellers er vanskelige at nå. Vi fører alt til vinduespudsning, Få rådgivning inden du køber, undgå fejlkøb få helt rene vinduer - første. Vi bruger også teleskopstang til udendørs vinduespolering.


Men her bruger vi rent vand i stedet for sæbe – og intet andet. Teleskopstang til Kärcher elektrisk vinduesvasker. Vi har et bredt sortiment af de bedst sælgende på . FaceLift Phoenix MK II glasfiber teleskopstang. HiFlo nLite Glasfiber teleskopstang m.

Tilbehørssett til teleskopstang dele - Professio Varenr. Her finder du alt fra gulvmopper til flisesvampe. STAR CLEAN støvekost med teleskop.


Standardsortering, Sorter efter popularitet, Sorter. Ekstra gummi til Proff vinduesskraber. Vi klarer vinduespudsning på kontor, hoteller, uddannelsesinstitutioner,.


Vi har også en ordning, hvor I ringer og bestiller pudsning fra gang til gang, når . For en god vinduespudsning er det vigtigt at have et godt sæt af udstyr. Et hoved til teleskop røret, som kan vaske og sprøjte vand på vinduer. VINDUESTØRRER TELESKOPSTANG. Har du svært ved at komme op i højden, kan en teleskopstang hjælpe.


Der findes et stort udvalg af rengøringsudstyr til vinduesvask online. Unger teleskopstang 2x1cm. Det er blandt andet sket ved hjælp af en teleskopstang til vinduespudsning. Vileda tilbyder innovative rengøringsredskaber og smarte løsninger, der kan være med til at give en lettere hverdag.


Velkommen på vores side, du finder måske . Vi kvaltitetssikrer altid vores vand fra dag til dag ved måling. KLEMMER MED KROG TIL OPHÆNGNING STK. Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden.

Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies og vores politik vedrørende håndtering af dit privatliv. Se det store udvalg her professionelt vinduespudserudstyr til vinduespolering med teleskopstang vinduespudsersæt til vinduespudsning. Køb Lammevasker comp 35cm her.


Altid lave priser og hurtig levering!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg