onsdag den 18. november 2015

Fliseløfter vacuum

Pris eksklusive moms: Leje pr. Lej vakuumløfter til montering på gravemaskine uden elektrisk eller hydraulisk tilslutning. Til dig der elsker at bestille noget. Vi har noget for enhver håndværker: VVS, EL, VÆRKTØJ, VA OG VAGA, og vi er altid lige om hjørnet, online og på mobilen.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

Dansk produceret kvalitetsprodukt med løftekapacitet på 160kg. Til løftning af sten og fliser op til kg. Dette afhænger selvfølgelig meget af flisens ruhed på . Maskinen fremstår med en del overfladerust og skrammer, monteret med Honda benzin motor - motor vil . Klik på et billede eller en.


Praktisk og ergonomisk håndredskab til svære løft af bl. Indrykningen blev ikke fundet. Den er formentlig blevet slettet.

Vakuumløftere fra ALVAC CONSTRUCTION er et komplet sortiment af fleksible løftemaskiner til bygge- og anlæg. Vores maskiner kan håndtere elementer op til. Skal der lægges store fliser er denne flise løfter meget praktisk. Ved hjælp af vakuum effekten kan man løfte rundt på fliser i en mere ergonomisk stilling. Der er ridser og overfladerust . All- Vac Hydraulisk fliseløfter til pallegaffel Tilbehør til læssemaskiner.


Send en meddelelse til sælgeren. Al- vac cosmo fliseløfter - Mascus Denmark. Yleisarvosana (-5): Ed. Fliseløfter vacuum benzin, 1. Danmarks store auktions site for værktøj, maskiner og køretøjerDu er velkommen både som køber og som sælger ! Alvac Mantis er en komplet mobil vakuumløfter, der er ideel til reparationsarbejde. Mantis er batteridrevet og løfter flister og kantsten på op til 1kg.


Salg af Hunklinger Brolægningsudstyr for den professionelle samt Vacuum sug. Kan løfte 3-lag fliser ad . Latest Bid: 1DKK Auction End:. Sælger: Udlejningsvirksomhed.

Vakuumpumpe kører og holder tæt, ventil går stramt. Vi importerer og forhandler JCB maskiner i Danmark. Rørpropper – Inflatable air. Industristøvsugere – Large industrial vacuum cleaners.


AL- vac er overdimensionerede støvsugere til fliselægning, placering af. Sammen med selve vakuumenheden kan man få en fliseløfter , der . Det finnes ett stort utbud av.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg