tirsdag den 24. november 2015

Tapetafdamper

Klik her og find den bedste pris nu! Se vores store udvalg inden for kategorien tapetafdamper. Altid ordentlig kvalitet, billige priser og hurtig levering.


DK i middelfart - nononsense - lån den gratis. Depositum kr 40 som naturligvis tilbagebetales, når vi får den tilbage i . Lej en tapetafdamper , når du skal have fjernet gammelt tapet.

Alle maskiner er af høj kvalitet og kan anvendes af både gør-det-selv-folk og professionelle håndværkere. Nu kan du hurtigt fjerne dit gamle tapet og sætte det nye op. Vi har udvalget klar til dig. Er du træt af, af fjerne tapet med en tapetskraber ? En tapetafdamperen er supernem og effektiv. Langelands tapetaddamper kan desværre ikke leveres mere.


Vi kan dog levere en del reservedele. De fleste tapetafdampere jeg finder er på .

Frederiks Alle 1i Aarhus C. Tapetafdamperen er særdeles velegnet til at fjerne alle . Den variable løsning til afdampning af tapet uden brug af kemikalier. Med den 3-delte dampbjælke og damppladen er det muligt . Ideel til fjernelse af gamle tapeter med vanddamp – hurtigt, rent og brugervenligt. Miljøvenligt arbejde uden kemikalier.


Fyld vand i beholderen, sæt strøm til og . De mange praktiske maskiner kræver . Wagner gør det let at male og afrense. Professionel og meget effektiv. Gør aftagning af tapet og vægbeklædning meget nemt. Takket være 2-kammer-systemet bliver tapetafdamperen klar til brug . Er du på udkig efter en ny tapetafdamper ? Så har vi helt sikkert det du leder efter. Med den store og lille dampbjælke er der mulighed for både . Står du og har brug for dyrt udstyr - men kun for et par dage?


Genstridigt tapet der ikke vil slippe? Med en afdamper letter du dit arbejde.

Skal du have fjernet tapet, så er denne kraftfulde tapetafdamper fra PowerPlus lige noget for dig. Nem og hurtig at bruge, så du hurtigt kan blive klar til at hænge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg