torsdag den 26. november 2015

Stormkjøkken trangia

Kokesettserie med aluminiumkjeler, kaffekanne og nonstickbelagt stekepanne. Et ypperlig familiesett som egner seg til 2-personer ute på tur. TRANGIA STORMKJØKKEN 25-4UL. Fri frakt små varer fra 9kr.


Enten du setter opp teltet i villmarka eller på campingplass, er det både kjekt og praktisk med et stormkjøkken.

Gass er tryggere og mer effektivt enn rødsprit, helt uten rødsprit-søl i . For deg som ønsker å bytte ut rødsprit med gass. GRATIS RETUR ▷ Finn stort utvalg gasskjøkken i høy kvalitet. Markedets beste stormkjøkken ! Enkel å få deler til senere. Adventure-termosen med håndtak, og er et godt valg. Hekta På Tur selger friluftsutstyr på nett, bestill kvalitetsvarer til ekstremt gode priser.


Velg mellom ulike materialer.

UL-modellene er rodusert i Ultralight aluminium som er 50 . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Så derfor har vi flere sett med stormkjøkken som vi bruker. Det følger også med en øvre og nedre vindskjerm, . Jeg har et stormkjøkken sett med kjeler, stekepanne pluss oppfyringssettet.


Markaskolen, Hvordan tenne stormkjøkken ? Dette stormkjøkkenet fra trangia er en Ultralight modell av 25-modellen. Dette vil i forhold til aluminium som ikke har fått denne behandlingen gi mer slitestyrke, motvirke . Trangia 27-Cook Kit Review with Alcohol. Stormkjøkken laget i ultralett aluminium som er hardanodiserttil.


Ypperlig familiesett som egner seg til 2-personer. Bli den første som omtaler dette produktet! Det er et utmerket familiekjøkken med romslige kokekar, . Dette er ett must når det kommer til stormkjøkken , her mister man ikke mye av effekten slik som man gjør på . Standard versjon med stekepanne, kaffekjele og to kjeler, samt understellet . Brennere hører til den delen av utstyret som tar .

Enklere med gass, men enda mer . Jeg tok i dag tiden på hvor lang tid det tok å koke opp liter iskaldt vann på mitt trangia stormkjøkken med rødsprit. Det var ikke imponerende, tok ca min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg