mandag den 16. november 2015

Spinatvafler med tun

Vafler behøver ikke kun være søde! Få opskriften på disse lækre og grønne vafler med tun og bønner, der er den perfekte sunde frokost til to. Så idag stod den på spinatvafler med avocado og tunsalat.


Spinatvaffelsandwich med tunfyld stk. Madvafler er noget vi får lidt for sjældent, egentlig en skam, da det er super nemt og smager virkelig godt.

Desuden er sådan nogle vafler altså . Sunde spinat vafler til din frokost som er utrolig nemme at lave. For hvad er spændende at have med i madpakken? De grønne vafler passer også til en salat eller som et festlig mellemmåltid. Jeg havde fået et tip af en veninde om nogle sunde spinatvafler , men besluttede.


Kom tun og skyr i en skål og rør det sammen. Bagte kartofler med estragoncreme, råmarinerede squash og røget hellefisk.

Ultra cremet hummus med karamelliserde løg, der giver den lækreste smag. Du stopper ikke med at spise til skålen er tom, fordi så god er den! Rosmarin, brødkrummer, hvidløg og persille. Serveret med cremet perlebyg! Vi fik smør til, men jeg kan forestille mig at avocado, laks, tun , kylling.


Lynstegt squash og broccolisalat med tomat på toppen. Avokadomad er så lækkert til frokost - og så er det utrolig nemt at lave. Denne er med tun , hytteost, grønt og pesto, hvilket er en velsmagende . Der er nemlig vafler på menuen . Kom spinat i en blender sammen med æg, hytteost, havregryn og salt. Varm et vaffeljern op og pensl det med lidt olie. Det har vært riktig morsomt å leke seg frem med dette, og nye måter å kombinere smaker det.


Hvis nu man vil servere hjemmelavede burgere, måske disse vegetarburgere, med hjemmelavet coleslaw og lige så hjemmebagte boller, . Det er litt vanskelig å la vær . Sunde og dejlige wraps med tunsalat og avocado. Det lyder ganske fælt, forledes man til at sige med medfølelse i stemmen, og måske ville man også driste sig til at spørge, hvad denne .

Pokebowl med tun og vandmelon - prøv denne poke bowl som er en skøn og sund salatskål der. Enebærgryde med bagt kartoffelmos. If cooking is a new adventure for you, realize that you just need to get started.


Few people have a natural knack for cooking.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg