mandag den 23. november 2015

Gammeldags vaffeljern hvordan

Vi har det belgiske vaffeljernet fra Eagle Product. Test av vafler på bål med gammeldags og nytt vaffeljern. Hvordan rengjør du vaffeljern ? Maten du ikke visste at du kunne lage i vaffeljern - Godt.


Vaffeljernet kan brukes til så mye mer enn bare å lage vafler. Vi har samlet noen tips til inspirasjon, men her kan du leke deg med det du har .

Har brukt gammeldags jern vaffeljern , både på gasskomfyr og Origo. Se her hvordan du bager vafler over bål. Vafler skal bages i et vaffeljern. I fjor ble det solgt nesten 195.


Norge, og at salget har vært. De to jernene fra Åviken har dette felles: De ser gammeldagse ut . Jeg har længe begæret et gammeldags vaffeljern i støbejern. Måske ville det hele have været meget nemmere, hvis jeg havde satset på en moderne elektrisk vaffeljern.


TORO Vaffelrøre gjør det enkelt for meg å lage en godbit i en fei.

Jeg tester ut steking av vafler på bål med både gammelt og nytt vaffeljern. Vi tipper at det finnes (minst) ett vaffeljern i de aller fleste hjem, og at dette er. Se også hvordan vi fikk det ripete porselensserviset hvitt og rent . Selv har jeg et gammelt vaffeljern som jeg har tenkt å bruke på den nye. Men hvordan rengjøre det på best mulig måte før det taes i bruk? Når det er sagt, har vi flere spennende tanker for hvordan vi kan videreutvikle.


Det er ikke nødvendigt at bruge smør på vaffeljernet da den smeltede margarine i dejen er tilstrækkelig. Middelvarme 3-minutter pr. Tilsett smeltet smør og stek vaflene lys brune. Cloer dobbelt vaffeljern i toppklasse. Med tanke på varmedannelsen har vi set ekstra meget på, hvordan jernet håndteres.


Der findes den klassiske, gammeldags vaffel, der bages i et mønster af . Jeg laver dem på vores elektriske vaffeljern og rigtig hyggeligt er det når vi. Her oppskriften på min største vaffelsuksess, den med ølsaus og gammeldags julekrydder. Gammeldags æbleskiver med kærnemælk og kardemomme.


Ved hjelp av moderne vaffeljern , ikke kan være gammeldags krok de ferdige . Hvis du har et gammeldags vaffeljern er bagetiden lidt kortere . Arme riddere er den norske versjonen av engelske French toast. Retten passer godt som helgefrokost eller smårett.

Her kan du lese om hvordan Ståle selv opplevde åpningen av utstillingen. Godt gammeldags håndverk, kombinert med muligheten for gjenbruk - og to utrolig . Til lunsj kan vi for eksempel diske opp med vaffelkake stekt på et gammeldags vaffeljern på bålet, eller rå kamskjell hentet rett opp fra sjøen, . Konkurrence: Vind Tefal Snack Collection vaffeljern (vinder fundet).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg