fredag den 13. november 2015

Eva trio pande 28 cm

Klik her og find den bedste pris nu! At Eva Solo you can always find a large selection of frying pans. Find your favourite on this. Stainless steel, Ceramic coating.


Særlige fordele, Tyk bund - Induction Heat Control.

Tåler temperaturer op til 4grader. Eva Trio rustfri stål stegepande cm. Panden har koldt greb og hældekant. Passer til alle komfurtyper - også induktion.


Køb online til en god pris – hurtig levering - Byt i alle vores forretninger. Eva Solo introducerer en stegepande i rustfrit stål med keramisk belægning. Denne lækre stegepande har en keramisk Slip-Let belægning, som tåler meget . Stort udvalg af pander til de SKARPESTE PRISER HER hos kramogkanel.

Ydersiden er rå aluminium som er anodiseret - det vil sige hærdet så. Rustfrit stål med SLIP-LET belægning. Har god varmefordeling og gør madlavning til en leg. Pande med slip-let belægning, som forhindrer maden i at brænde på og gør det muligt at stege med meget lidt eller slet intet . Denne pande i enkelt design er beklædt med slip-let-overflade, der gør det muligt at tilberede maden med meget lidt . Holder det exceptionelt godt på varmen i meget lang tid. Eva trio støbejernspande cm.


Særlig godt til slow cooking simreretter og til at grille kød i. Slidstærk stegepande Super kvalitet med en jævn varmefordeling med udsædvanlig god varmeleder. Slip-let belægning der er nemt at rengøre. Se Sallings store udvalg af pander til hverdagens madlavning. Spar optil i vores outlet. Bestil i dag og få gratis levering.


Skøn klassisk og anvendelig gave bestående af stk. Jamie Oliver anodiseret pande cm. Pillivuyt Plisse 11-Inch Plate by Pillivuyt.


Fiskars stegepande med gode stegeegenskaber og hurtig varmeptagelse.

Raadvad All Steel og Eva Solo Gravity overrasker ligeledes positivt, men mister .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg