mandag den 9. november 2015

Stubfræsning århus

Stubfræsning er en nem, billig og skånsom måde, at fjerne stubbe i haven på. Stubfræseren er også god til at fræse bambus, buske og hække. Vi står til rådighed når det gælder stubfræsning og rodfræsning.


Vi dækker Århus , København og resten af Danmark! SKOVTOP er den totale træservice, og derfor tilbyder vi naturligvis også stubfræsning.

Efter en træfældning vil der altid være stubbe tilbage, som i . Hurtig og sikker fremgangsmåde. Der beregnes pris for stubfræsning ud fra stubbens diameter i jordhøjde. Vi foretager fræsning af stubbe og rødder i bl.


Silkeborg, Århus , Skanderborg og . Når et træ er fældet står stubben tilbage og der kan gå mange år, før den er rådnet væk. Tidligere har man været tvunget til at opgrave rødder og køre dem bort, men med en . Vi kan tilbyde at fjerne et træ med rodfræsning, flishugning og bortkørsel en gang for alle til en ganske fordelagtig pris.

Rodfræsning kan med stor fordel tilbydes . Træfældning Århus tilbyder fældning af alle trætyper i Aarhus. Vi arbejder typisk med stubfræsning på hele midtjylland. Hos Aros Haveservice tilbyder vi professionel træfældning hos private og erhverv i Aarhus , Højbjerg, Risskov og Mårslet. P-E-T i Ebeltoft udfører primært opgaver på Djursland samt i Århus -området. Vi har mange års erfaring med . Hvis du ikke har en stubfræser , så er det ofte større arbejde at fjerne det nederste af træet end selve fældningen.


Har du en irriterende træstub eller bambus du gerne vil af med? Fældning af bøg og genetablering af nyt træ med mobilkran i Århus. Dansk Totalservice yder håndværkerarbejden indenfor stubfræsning , træfældning og beskæring i østjyllan f. Fra vores kontor i Randers kører vi til Århus og hele Østjylland.


Yderligere redskaber kan tilkøbes: Kost Doserblad . Vores mål er at give plads til sunde og smukke træer i Århus , Horsens, Odder, Skanderborg i private såvel som kommunalt regi. Vi tilbyder også stubfræsning og flishugning. En af fordelene ved stubfræsning er, at det er billigt og let at fjerne træstubbe i. Vores stubfræser kan kone igennem smalle stier og trapper.

Få hjælp af ekspert i træservice, der kan hjælpe med træfældning, træbeskæring, topkapning og stubfræsning i Århus , Midtjylland. Vi udlejer maskiner til virksomheder og private. Det være sige lifte, minigravemaskiner, samt alt hvad du som privat ikke selv har og lige skal bruge. Vi kommer gerne og fræser for dig, se mere på vores side via.


Vi udfører topkapning, træfældning samt beskærring af alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg