onsdag den 11. november 2015

Hammer bakker orø

Dette nummer erstatter alle tidligere numre, også til natsejlads. Vi anvender cookies for at sikre at vi . Opdag lokale forretninger, find venner og familie, se historiske luftfotos, gadefotos og meget mere. Hammer Bakke Havn, Hammer Bakke, Orø , færge. Færgefart mellem Orø og Hornsherred - afgang hver 20.


Lille lejrplads med shelter.

Dette shelter med grillplads ligger syd for vejen til Færgestedet til Orø. Vand kan hentes på den anden side . Fredningen ligger i et synligt istidslandskab med store flotte . Kun en uge efter at to personer druknede ved færgelejet i Orø ,. Marinarkæologisk forundersøgelse af kabeltracé mellem Orø og. I Danmark findes der kabelfærge bl. Her ligger også Nordhammer Lystbådehavn og en lille strand . Orø rummer en fantastisk natur som kan nydes via vandrestier eller i.

Færgen passeredes i fin stil, for den var på Orø -siden, så vi kunne fortsætte mod nor. Disse to færger bruger kun kabler som styringsmedium. Turen omfatter en rundtur på øen til nogle af øens seværdigheder. Når vi ankommer til øen, står vores lokale guide klar til at vise . En tragisk ulykke, ingen tvivl om det. Den er på 1kvadratkilometer og bare km på den længste . Køb, salg og leje af nyt og brugt:.


Trænger du til fred og ro, . Fjordlandet med Orø og Nationalpark Skjoldungernes Land. Denne Fritidshus er sidst set til salg den 3. Isefjorden tæt ved færgeoverfarten til Orø. Orø er en naturskøn ø med en helt speciel og særlig atmosfære.


På øens østlige side, få min. Orø Kro er desværre gået konkurs, i stedet skal vi spise på Den Gode . EDC Westermann udbyder dette fine fritidshus med fjordkig, beliggende på stille og naturskøn grund på Orø – men med . Til dem kan jeg varmt anbefale ORØ CAMPING - og HYTTEBY en PERLE. Vi arrangerer tur Orø med guidet rundvisning på øen samt frokost på Orø Kro.


Elevation: 2hm - Location: Stenlille, Region Zealan Denmark.

Vær opmærksom på kablet, når færgen sejler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg