tirsdag den 17. november 2015

Vægmonteret stol

Sammenfoldet måler stolen 1mm fra væggen. Siddehøjden er 4mm og sædebredden 400mm. Leveres i bøgefiner og med sortkaleret . SUNSTILL TIP-UP UDENDØRS VÆG.


Pladsbesparende gulvmonteret stol.

Annoncer med Væghængt Stol på DBA. Stort udvalg af Væghængt Stol til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.


Du sparer plads, når bordet ikke er i brug, da det kan . Først og fremmest gør det badeværelset lettere at gøre rent ved at frigive gulvområde. Derudover er det stilfuldt, med . SEAT er en vægmonteret stol , der kan klappes op, hvis design udspringer af tendensen i nutidens boliger, hvor der tales meget om ”compact . Starck går aldrig af mode.

Kan også leveres med WonderGliss. Montage- og brugervejledning varenr. Mål herefter afstanden fra gulv til sæde. Totaldybde på stol i nedklappet position, 4mm. Robust væghængt stol med støtteben.


Velegnet i hallen eller venteværelse, kan monteres i tynde vægge. Vægmonteret Delta hæve sænke bord feks. Støtte håndtag ved toiletterne (nedfældelige). Stol med rød velour i sammenstilling med bås. Badeværelserne har håndvaske i forskellig_ højde.


Båsen er gråmalet fyrretræ med fine detaljer. Toilet med hel cisternekappe for nemmere rengøring og fri for kondens. Fresh WC (hygienisk doseringsløsning i skylleknappen) som standard hvilket giver duft.


Aarhus Bænk, en klassiker nu som væghængt - med samme gode siddekomfort. I Aarhus serien findes også bænk, plint, tvillingebænk og stol. Med et væghængt klapbord kan du få et bor der ikke optager meget plads, når du ikke bruger . Bentwood stol fra brødrene Thonet i Connox Interiørshop.

Overhovedet ikke,” sagde jeg og trak en stol hen til sengens fodende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg