fredag den 27. november 2015

Køb partytelt

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Plastgulv til festtelt og partytelt , Udlejning af gulv til festtelt i haven. Et teltgulv der er utroligt let at lægge og . Her finder du alt i pavillon telte, havepavilloner, tilbehør m. Populære partytelte til virksomheder og private.

Vælg her mellem partytelte i mange størrelser. Partytelte - største udvalg. Salg til private og virksomheder fra webshp med stort udvalg til lave priser og hurtig levering. Stort partytelt med kraftigt, delbart stålstel og hvid vandtæt dug i 120g PE plast – 32kvmKraftigt, galvanisereret stålstel, rør dia.


Komplet partytelt i hvi med sider og gavl. Danmarks bedste kundeservice. Skal du holde stor fest udendørs?

Festtelt af høj kvalitet, der er udført i ekstra holdbare materialer. Stellet er i kraftigt galvaniseret stel og dugen er ekstra slidstærk og vandtæt. Køb pavillon eller partytelt online. Vi har et stort udvalg af pavilloner og partytelte til billige priser.


I oversigten her nedenfor finder du alle vores produkter i . Bliv klar til at fejre sommerhalvårets store begivenheder udendørs under alle tænkelige forhold. Find det festtelt der passer til dine behov,. Her på siden finder du vores udvalg af partytelte og pavilioner, det vil sige telte, hvor der er plads til at holde fest. Er du på udkig efter en pavilion eller et stort telt. Tagduge og sideduge fremstillet i . Lad ikke din fest ødelagt af dårligt vejr.


Med denne festtelt, kan du være sikker på et tørt og beskyttet sted at nyde en drink eller to. Telt Coleman Vespucci familietelt. De bedste priser på partytelte.


Se vores store udvalg af partytelte her. Presencos festtelt, Alu-line har et stort spænd med en forholdsvis lav håndteringsvægt og kan udvides efter ønske.

Alle vores Alu-line telte produceres i en høj . God kvalitet til den rigtige pris. Køb eller leje af Pagodetelte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg