fredag den 6. november 2015

Shelter amager

Lejrplads med shelter med plads til personer. Der er muldtoilet på pladsen. BEKKASINEN SHELTER VED OTTEHØJVEJ. Shelter og bålplads midt i Pinseskoven, tæt på teltpladsen. Naturstyrelsen har opført shelters på særligt naturskønne steder i skovene – beregnet til overnatninger.


Et shelter kan være alt fra et lille hus, med . Kort med seværdigheder Aktiviteter Dyr og planter Året rundt Historie Praktisk . Her kan du sove ude i naturen: I telt eller i et shelter. Nogle er shelters indrettet til større grupper, og andre er mere primitive til få personer. Find en Shelter på Vestamager! Book direkte eller find oplysninger om bookning.


Her på siden finder du en lang række shelter - og teltpladser. Kom med til sommertidens sidste shelter - og vandretur, og på denne side af Øresun . Naturpark Amager er fuglenes land. Københavns miljøchef advarer: Vi kommer til at lukke Amager Strandpark. Filmen THE HUMAN SHELTER vises yderligere i Dansk Arkitektur . Prisen for brug af stedet med shelter er kr.


Nej, har ikke fundet et shelter og vil rigtig gerne høre hvis du har nogle gode ideer! Det behøver ikke nødvendigvis være med shelter , bare det er en fed lejrplads .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg