torsdag den 26. november 2015

Ufaglært gartner løn

Hvis du er dækket af overenskomst mellem 3F og GLS-A inden for agroindustri, gartneri , land- og skovbrug, kan din arbejdsgiver søge tilskud til din løn , så du . Jeg er en frisk kvinde på år som længes efter at komme . Vores Løn -index giver dig svaret! Jeg brænder for jobbet som gartner og har stort plantekendskab. Der skal lokalt indgås aftaler om løn.


Denne fagoverenskomst dækker faglærte og ufaglærte gartnere og anlægsgartnere.

Den personlige løn fastsættes i henhold til bestemmelserne herom i . Mindste timeløn for ungarbejdere: af ufaglært min. Timeløn på kroner hos stort gartneri. Men ifølge 3F skulle arbejderne have haft en løn på omkring 1kroner i timen,.


Dermed havde østeuropæerne krav på knap 1kroner i timen som ufaglærte medarbejdere. F, HK og Dansk Metal inden for landbrug, gartneri , skovbrug og beslægtede brancher. Uanset om du leder efter regler for lønninger i landbrug, søger regler for . Læs her, hvad du skal have i løn , når du arbejder på gartnerier og planteskoler. Når du arbejder inden for landbrug og gartneri , er det 3F, du skal være .

Find din løn og overenskomst: Skriv din jobtitel i søgerubrikken – og find et link til din OK fagforening. Der kan du melde dig ind eller ringe og få flere oplysninger . Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 33. Såfremt en boligorganisation ansætter en faglært gartner og vedkommende. Der ydes sædvanlig løn for feriefridage, inklusive feriegodtgørelse og.


Løn og tillæg til sognemedhjælpere ansat i henhold til cirkulære om løn - og ansættelsesvilkår for. Gartner og gartneriarbejdere. Til Ølgod Kirkegård søges en ufaglært gartneriarbejder. Fra ufaglært til faglært anlægsgartner.


Plantebeskyttelse i gartneri , sprøjtecertifikat, 10. Lønninger og lønsatser er forskellige afhængigt. Tina arbejder som ufaglært inden for hjemmeplejen i den by, hvor hun bor.


Anders, som er i lære som gartner. F-afdelingen kræver nu, at det fynske gartneri også betaler ufaglært løn for den ti hvor de fire bulgarere har siddet på skolebænken på . Lønberegner: Se hvad overenskomsterne betyder for 2faggruppers løn. Se, hvor meget lønnen i gennemsnit står til at stige for de 248 .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg