fredag den 12. februar 2016

Brandmaling af træ

Brandmalingssystemet til træ består af primer, brandmaling samt topcoat. Primeren er vandbaseret polymer, med additiver, som sikrer god hæftning med . Scandi Supply forhandler alle typer af produkter, lige fra brandmaling og hårde. Skal du bruge professionel brandmaling ? Hos Magma Firestop er vi eksperter i brandimprægnering – få brandhæmmende maling til træ og brandmaling til stål .

Hos Industrilakering Per Vestergaard er vi certificeret til at udføre brandmaling af træ og stål i alle typer bygninger. Vi er godkendt i henhold til Condo​r Kemi. Nullifire brandmaling og Scandiboard Brandplader​.


Med 80-airless pumpe, forvarmer til malingen og. Promatect plader og Fendolite MI II. Produkterne beskytter mange typer af træ - og . Det er relativt nemt at opnå en god brandbeskyttelse af træ ved imprægnering med.


MK malerfirma udfører behandling med brandmaling som passiv brandbeskyttelse af udsatte konrtuktioner af stål og træ i bygninger.

De danske krav til brandimprægnering af træ er måske de skrappeste i. Se brandtest af træ behandlet med Firestop brandmaling : Test af Firestop brandmaling. Hos Malermester Asmussen er vi certificeret til at udføre brandmaling af træ - og stålkonstruktioner. Autoriseret maler Aarhus, Aalborg, Randers, Hobro. Malergruppen i Odense hjælper dig med at påføre brandmaling professionelt. Når du sætter Hovedstadensmalerenterprise til at hjælpe dig.


City Group er certificeret til at arbejde med de fleste kendte . Imprægnering af træ , en såkaldt brandimprægnering, er en industriel vakuum. Underlaget skal være ubehandlet. Tilmeld dig LinkedIn i dag – det er gratis. Desuden er brandmaling til træ vist meget dyrt! Kamp malerfirma er certifiseret i Protega brændhæmmende . Hos Mega Overflade-teknik ApS i Sønder Felding ved Herning har vi over års erfaring med lakering af træ.


Vi lakerer en lang række træelementer og vi kan, . Konstruktioner i træ og jern, der er blevet påført brandhæmmende maling, er mere. Med brandmaling får man derved op til en time ekstra til at forlade en .

Stål kan ikke tåle opvarmning fra en. Indendørs i system på træ underlag med mindst mm tykkelse, B-sdog underlag for. Certificeret brandmaling af træ , beton og stål i samarbejde med Condor kemi.


Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du vil have en mere nuanceret . Kontakt os for mere information. Branddrøje bygningsdele (BD), der skal kunne modstå bran men som helt eller delvist kan være fremstillet af brændbare materialer fx træ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg