torsdag den 18. februar 2016

Montering af pakkepostkasse

Din postkasse skal monteres efter gældende regler. Husk altid at undersøge hvor el-kabler, telefonledninger og andre . Montering af postkasse og stander fra kr. Den angivne pris er prisen på ydelsen montering inkl.


Monteres let i et hul med lidt tørbeton i bunden af hullet. Pakkepostkasse ALLUX 800S SORT, til breve og småpakker.

ME-FA Easy Mount beslag til montering af postkassestander. Leder du efter en postkasse der har det hele, er du på sporet. Stort sortiment af standere og sokler til postkasser og pakkepostkasser.


Ny postlov kræver at postkassen monteres i skellet. MEFA har i samarbejde med Groundplug udviklet. Ved udgangen af i år skal alle huse i Danmark have postkasse ud til skel med.


Allux er en førende europæisk producent af postkasser. Fremstillet i lakeret galvaniseret stål monteret med .

Allux fod til pakkepostkasse - Sort Galvaniseret stål. Støb monteringsfoden fast eller grav den ned. Vi har altid den rigtige pris og 3. Undgå tyveri af din postkasse eller din post.


Læs om de nyeste regler for opsætning og udformning af postkasser og brevsprækker, der gælder for husejere og beboere i etageejendomme. Arkitektkontoret Tranekær indehaves af Hans-Erik, du finder os på Langelan men vi praktiserer mange steder i hele landet, giv os gerne et kald. Dæk resten af hullet med jord for det visuelle indtryk. Brug et monteringssæt for nemmere opsætning af stander.


Nem montering af MEFA postkasse. MEFA Easy Mounting (købes separat). MEFA Mega pakkepostkasse til store pakker. Postkassen er fremstillet i solid kvalitet med folus på design og gode detaljer, såsom støjdæmpet lukning af slisken. Kvalitet og moderne teknik med stort udvalg af modeller.


Produkt Mefa Hazel pakkepostkasse 4er en smal, minimalistisk pakkepostkasse. Tilbehør: Forberedt til montering med Mefa Easy Mounting ( købes separat). MEFA Cedar er designet af de velkendte designere.


Vægmonteret anlæg med beklædning BASIC (A) 3-sidet af rustfrit. TETRO-beklædning, Renz- pakkepostkasse -kombi med mekanisk lås, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg