fredag den 19. februar 2016

Sæbe til karbad

Matas Luksus Skumbad er en mil cremet og blødgørende skumba der er ideel at anvende til karbad. Matas Skumbad giver intensiv pleje til alle hudtyper og . I denne kategori finder du alt, hvad du har brug for til dit bad. Både til karbad , bruseba fodbad og boblebad.


Dewberry badesvamp med sæbe.

Men er det sundere for huden i forhold til et brusebad? Er du træt af at blive uheldigt overrasket af duften fra den indkøbte badebombe, lige når du skal til at sænke dig ned i det varme badevand? Elsker du karbad så prøv disse fantastiske soap bombs. Vælg din favoritduft, put den i badekarret, vent et par minutter - sæt dig til rette . Jeg synes aldrig at alm sæbe til kroppen kan få så meget skum, som det. Sådan anvender du salt i karbad og badekar til hudpleje.


Som du måske ve har huden ikke godt af karbad eller lange varme bade. Perfekt til dig, der ikke har plads til et almindeligt badekar !

Aromatisk badesalt til brug i karbad eller et lækkert fodbad. Hænderne er også dagligt udsat for kulde, varme, vand og sæbe. Badetaburetter, bruselejer, badekar , hjælpemidler til at tørre sig me flydehjælpemidler. Hjælpemidler til at holde eller dosere sæbe eller rengøringsmidler. Hos Spashop har vi et spændende udvalg af lækre badesæber til dit badekar , som efterlader huden blød og behagelig.


Vores bad og sæbe gels er anvendelige . Vask dig heller ikke for tit, lyder rådet fra Peter Bagger til Samvirkes læsere. Hvor meget skal man bruge af produktet til et karbad , når der ikke står noget på etiketten? Hvad der svarer til en skefuld eller to (maks. ml) i vandet er . Hvis der kommer betændelse, kan det brede sig til maven.


Huden og sonden vaskes med vand og sæbe. Hvis ikke dit badekar i sig selv har en blank ”skinnende” overflade, så er det vanskeligt at få det blot med et rengøringsmiddel. Se vores vejledning og guide til køb af spabad og lær om varmelegemer,.


Rektangulære spabad — af nogle kaldet spabadekar — ligner det klassiske badekar. Sæbe , shampoo og olier gør ikke skade, men man bør ikke bruge badesalte i . Til et lille barn bruger du et lille badekar med masser af van til et større barn. Undgå noget med parfume og lad være med at bruge sæbe.

Kom velduftende ud af badet med skønne sæber fra The Bode Shop. En lækker kropssæbe giver dig en luksusfølelse, og din hud vil elske dig for det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg