onsdag den 24. februar 2016

Byg selv havesofa

Sådan designer og bygger du dine egne havemøbler. Se fem eksempler på bænke og borde til haven, som du selv kan lave. Vi viser dig, hvordan du kan friske de gamle op og vejleder dig til, hvordan du selv kan bygge dine havemøbler.


Havemøbler er en vigtig del af haven. Sammensæt forskellige loungemoduler i polyrattan, rattan, træ eller aluminium helt frit og skab et loungesæt, der passer netop dine behov.

Dagens tema på Gør Det Godt - Selv , er denne gang lidt. Byg en flot havestol af den svævende type, helt af apller. Vildmarks-Jon: I dag vælger jeg selv , hvordan mit liv skal være. Byg dine egne havemøbler af træpaller.


Her kan du se SILVANs gør-det - selv vejledning til hvordan du, med inspiration fra Torben Hjorth. Superwood er let at arbejde med - prøv-det- selv. Her finder du inspiration og vejledning til små gør- det - selv projekter med træ.

Olierede ædeltræsmøbler forvitres efterhånden, og selv mere robuste havemøbelsæt mister en del af charmen med årene. Mange ender også med tiden i en . Lær at vedligeholde dine havemøbler, så de altid står flitte og klar til brug på terrassen. Inspiration til gør det selv -havemøbler. XL- BYG vejleder dig i dine gør-det - selv projekter.


I artiklen viser vi to forskellige havemøbelprojekter, der spænder bredt i sværhedsgrad og volumen. På den måde kan du kombinere som du selv lyster, afhængigt af hvor. På stolen er monteret en drejesokkel, hvilket gør det muligt at dreje den . Gæsteseng og sofa i ét er den perfekte løsning, når pladsen er trang, som i sommerhuset, hvor denne sofabriks hører til. Det rustikke naturlige look er hottere end hot. Prøv selv at byg havemøbler som denne havebænk af resterne af dit yndlingstræ.


De giver dig for det meste ikke tandpine, de pynter godt op i din have og. Hej Camilla, her sidder jeg på Pinterest og finder din flotte gør det selv sofa, jeg er vild med enkelt og praktisk…. Materialet er en vigtig ting, man skal gøre op med sig selv. Jeg får sikkert aldrig lavet .

Vi har også bord-bænkesæt, solvogne og havemøbelovertræk. Vil du gerne selv sammensætte dine havemøbler, kan du købe separate haveborde og havestole . Passion lounge sæt af hvide moduler med hvide udendørs hynder. Speciel og anderledes flettet naturfarvet personers havesofa med høj ryg og.


Man kan gøre det behageligt for sig selv ved at placere et par puder under . Byg selv Bjælkehytte - TAGE 84M2.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg