onsdag den 3. februar 2016

Afhentning af mødding fyn

Der skulle vel ikke være nogen der kender en der henter møddning på fyn og hvad prisen er for dette. Vi tilbyder afhentning af mødding - til rimelige priser og høj service. Har du behov for at etablere mødding , tilbyder vi containerudlejning. Høj service og rimelige priser.


Har i egen møddingplads, har vi også mulighed for at læsse og afhente møget, så det bliver bortskaffet. Ligeledes er det også muligt at få møget spredt på jeres.

Har du egen mødding kan vi ikke holde grabberne væk. Har du problemer med selv at komme af med møddingen er vi på pletten. Lej container til Odense og øvrige Fyn. Junkbusters er stolt leverandør af containere i Odense og det øvrige fyn. De fleste vognmænd tager en timepris for det.


Så det kommer an på hvor langt der er til der hvor de kan komme af med din mødding. Hos Poul Schou leverer, udlejer og afhenter vi containere og køreplader for private- og erhvervskunder på hele Fyn – herunder i Odense og omegn. Container for affal jern, mødding eller pumpe, Har.


Kan afhentes gratis efter aftale.

Hestemøg gratis, Hestemøg kan afhentes gratis i Gammel Gistrup. Hestemøg, Gratis hestemøg uden strøelse bortgives mod selvhentning. Hej, jeg står og skal muligvis flytte, og skal derfor have hestene hjem, men hvad giver i for en lille container ( har hest og en pony ) til mødding. Bilkamærker, Hvis du samler har jeg Bilkamærker du kan afhente. Bøgerne er fra min arbejdsplads og de bortgives mod lidt brød til kaffen til de ansatte på . Overdæk møddingen om sommeren eller at.


Mødding placeres længst væk fra naboer. Hos os kan du leje en container, der passer til ethvert behov for opsamling og . Jeg har en dejlig stor, gammel mødding med hestemøg. Gratis Gødning er en hjemmeside, hvor man kan få gratis organisk hestegødning ved at finde et nærtliggende hestehol som man besøger efter aftale. Det giver en mindre mødding og møddingen er ideel til køkkenhaven.


Halmpiller kan leveres eller afhentes fra Kirstinedal Mølle. Du kan nemt bestille dine varer til afhentning i vores butik:. Afhentning hos ComputerSalg.


Borup Sjællandsom fragtmetode, hvorefter du kan. Alt animalsk affald skal afhentes til destruktion efter gældende .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg