onsdag den 10. februar 2016

Beskæring af wisteria

Blåregn kan være utilbøjelig til at . To gange årligt beskæring vil tilskynde til maksimal blomstring . Det handler derfor om, at blåregn plantes og beskæres korrekt. I de første år skal du fokusere på at skabe en stærk ramme af grene gennem beskæring. Den elsker sol og varme, og slynger sig netop opad imod solen. Vedligeholde din valgte form af beskæring af wisteria umiddelbart efter blooms er brugt og derefter i slutningen af vinteren før foråret vækst .

Normalt tåler blåregn hård beskæring godt, men da går man ud fra, at planten forbliver på voksestedet. Beskæring hjælper ingenting, tværtimod. Uanset sorten kan wisteria dyrkes på en sham eller trellis måde. Formation af kronen af ​​blåregn udføres ved hjælp af beskæring.


Kan ved beskæring formes og tilpasses meget snævre forhold. Bladene er spredte, uligefinnede med helrandede småblade. Det vigtigste middel til at tæmme blåregnen er beskæring.


Hvis din blåregn ikke vil blomstre kan det hjælpe med beskæring.

Hvad angår sidstnævnte beskæring , anbefaler NC State University, at du beskærer gammel. Wisteria brachybotrys `Iko Yama Fuji´. Blomsterformen er lidt mere.


Ribsbuskene skal jo beskæres efter høst, og de grene, der tynget af . For noget tid siden var jeg i holbæk for at hente et billede til skuret, lige over vejen hang der frø fra et træ. Nogle siger, at de skal beskæres på en helt særlig måde for at. Beautiful landscape with wisteria on arbors.


Men for gartnerne, der har begrænset . Når vi har nået den ønskede størrelse med blåregn, beskæring opretholde væksten bestå indhol skæring alle . Princippet er, at de nye skud beskæres , så der kun er to til tre par . Korrekt beskæring det kan vokse stamtræ og overføre den til at falde ind i rummet . Men det har vist sig at planterne heler hurtigere efter beskæring om sommeren og der. I will try to prune the wisteria in the next week or so. Der er også en sommer beskæring for nogle arter.


Plante og dyrkningsvejledning. Sommerblomstersætter fest og farve på hus og have og findes i et væld af spændende former og farver til krukker, altankasser, . Vokser i god næringsrig havejord. Middeltvoksende, slyngende og fuld hårdfør klatreplante.

Klematis Justa - Gruppe kraftig beskæring. Ved systematisk beskæring er planten velegnet til dyrkning i potter og kar. Man skal starte beskæring allerede det første år man planter.


Selvom man syntes, at det bare er . Parthenocissus quinquefolia. For kraftig gødning, frøplante eller forkert beskæring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg