mandag den 29. februar 2016

Affaldsbekendtgørelsen 2016

Kommunalbestyrelsen kan indtil den 1. Der kan ske ændringer i affaldsbekendtgørelsen eller ved den enkelte virksomhe . Regulativ for erhvervsaffald. Bekendtgørelse om affald ( affaldsbekendtgørelsen ). Affaldsdefinitionen og øvrige definitioner i affaldsbekendtgørelsen. Så er de nye ændringer affaldsbekendtgørelsen om bl.

Dette regulativ træder i kraft den1. Miljøstyrelsen har i perioden fra den 20. Høringsfristen forekommer særdeles kort.


Affaldsbekendtgørelsen fastsætter krav om screening for PCB og anmeldelse af. Byretsdom om fortolkning af gebyr i affaldsbekendtgørelsen. Byretten frifandt en kommune for krav om tilbagebetaling af et . Overtrædelse af regulativet straffes efter affaldsbekendtgørelsen med bøde. Referat for Klima- og Miljøudvalgets møde onsdag 18.


Det fremgår af affaldsbekendtgørelsen , at kommunerne skal opkræve et særskilt gebyr for.

Grundlaget for opkrævning af administrationsgebyret er ændret med den ny affaldsbekendtgørelse , som trådte i kraft pr. Definitionerne i affaldsbekendtgørelsen kan findes i Bilag 3. Hvis en virksomhed benytter den kommunale genbrugsplads, skal bestemmelserne for denne ordning dog . Således vedtaget af kommunalbestyrelsen den 17. Du kan finde bilagene til affaldsbekendtgørelsen her:. Thvilum – Digital lukkeplan. REGULATIV FOR ERHVERVSAFFALD.


Borgmester Lene Kjelgaard Jensen . Efter affaldsbekendtgørelsen kan straffen stige til fængsel i indtil år, hvis. I henhold til affaldsbekendtgørelsen har kommunerne pligt til at udarbejde et. Indholdsfortegnelse til affaldsbekendtgørelsen.


Jævnfør affaldsbekendtgørelsen , må virksomhe efter 1. Gebyropkrævning - krav fra affaldsbekendtgørelsen. Der er ikke hjemmel i affaldsbekendtgørelsen til at. Miljø – liste over relevante love og bekendtgørelser 3. Søg på affaldsbekendtgørelsen. Dagrenovation er affal der er defineret som dagrenovation i affaldsbekendtgørelsen.


Efter § i affaldsbekendtgørelsen kan afgørelser der efter bekendtgørelsen træffes af. Uklarhed om servicelovens klageregler for værger m.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg