torsdag den 11. februar 2016

Kan man plante blomsterløg om foråret

Jeg har en del blomsterløg , som blev gravet op i efteråret, i forbindelse med en. Skal de helst lægges nu, eller kan jeg med god samvittighed vente til foråret. Skab fornemmelsen af forår – placér dine blomsterløg så mange steder. Skriv eventuelt navn på, så du kan kende forskel, når du skal plante. Men har man have eller bare en altan, kan løgene sagtens genbruges.


Vent med at plante løg med blade på ud i bedet, til jorden er varm nok.

Forår i en fart med blomsterløg i potter. Du kan skabe forårsstemning i en håndevending. Løgblomster klarer kolde nætter og findes i et . Deler man tuen, kan man plante alle de små, nye løg andre steder i haven . Til foråret kan du følge udviklingen fra de første spæde grønne blade. Vintergækker, krokus og hyacinter er de første tegn på foråret , og de viser.


Læg blomsterløg i haven i oktober eller november, så blomstrer de til foråret. Blomsterløg kan med fordel købes og plantes om efteråret, så får du flotte . Forår på krukke: Sådan lægger du en løglasagne.

For at forlænge blomstringsperioden kan man plante flere slags løg i den samme krukke og . I den tid kan man passende se sig om efter nye blomsterløg. Efterårssæsonen er bedste planteti men løgene kan plantes helt frem til frosten sætter ind. Sommerblomstrende løg og knolde sættes mest optimalt om foråret , . Deres løg er små og er det nærmeste, man kan komme på vilde tulipaner. De er værd at ofre lidt penge på. De kommer tidligt, og de er sunde.


Det betyder, at det er på høje tid at plante blomsterløg. Hvis du får blomsterløgene i jorden inden den første frost, får du en have fuld af blomster til foråret. Man tager potterne ind i løbet af vinteren og det tidlige forår. På den måde får du også smukke blomster til foråret og sommeren næste år.


Følg Samvirkes tips, så du opbevarer løg og blomsterknolde rigtigt . Hvad ville foråret være uden alle de løgplanter, der forvandler altanen til et. Naturligvis kan man også købe og plante løg som er drevet frem til foråret. Hvor køber du tulipanløg, hvornår planter du dem og hvordan plejes de bedst muligt. Af sådan et blomsterløg skyder der om foråret først blade og så.


Men det kan løgene ikke, så få dem i jorden inden frostvejret. De løg der blomstrer i foråret , som fx. Løgene må ikke være bløde og fugtige, men skal være saftspændte indeni og tørre.

Vi har også alt det tilbehør du skal bruge, når du planter løg. En stor fordel er endvidere at hele molevitten kan stilles væk når løgene har mistet glansen. Lær alt om at lægge dine blomsterløg , så du til foråret får den flotteste have fuld.


Det er ærgerligt at opdage, at de planlagt matchende planter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg