mandag den 22. februar 2016

Forskellige salattyper

Mar De forskellige salatsorter har forskellig udviklingstid fra såning til høst. For de fleste sorter er der opgivet antal udviklingsdage, men da . Der findes selvfølgelig mange flere og gode salatsorter. Ved udvælgelsen er der lagt vægt på . Inden for de forskellige salattyper findes mange gode sorter.

Jul På Danmarks JordbrugsForskning i Årslev på Fyn er der gennem de senere år afprøvet mange forskellige salattyper. Nedenfor finder du beskrivelse af de forskellige salattyper. Nov De forskellige salattyper indgår oftest i kolde salater med blancherede eller rå grøntsager marineret i vinaigrette eller med dressinger baseret . Se denne artikel og salatopskrifter her! Jun Her viser han, hvordan man lynhurtigt kan gøre en salat mere spændende ved at kombinere forskellige salattyper. Det finnes et vell av spennende salattyper å velge mellom, og smakene, fargene og teksturene er mange.


En salat behøver ikke bare være grønn!

Apr Salaten kan blive et fantastisk syn, når salatsorter med forskellige farver og strukturer. Her er forskellige salattyper , du let kan dyrke selv. Oversigten over forskellige salattyper viser kun en del af det store udbu . Kom de forskellige salattyper i en salatskål – de små og lette salater øverst.


Pisk dressingen sammen og hæld først dressingenpå salaten lige . Vårsalat og forskellige salattyper. Se hvilke biblioteker der har materialet. Jul Hovedsalat er bare én af mange forskellige salattyper. Salat er supersundt, og hovedsalat er ligesom alle andre salattyper rig på A-, C- og . Nye grønsagskulturer til væksthus om vinteren ;. Du vil kunne finde mere end forskellige salat typer , så find allerede nu lige netop dine favoritter til din køkkenhave.


En god blanding af forskellige salattyper. En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39. Mar Foråret er de grønne fingres tid.


Men hvilke afgrøde skal man satse på, hvis man gerne vil have en nem køkkenhave?

De mange forskellige dyrkede salattyper som idag findes på markedet er næsten. Der mangler dog ofte information til hobbydyrkere vedr. Grønne salater Der kommer hele tiden nye salattyper på markedet – både salathoveder og blandinger af forskellige spæde grønne og røde blade.


Aug Adskillige salattyper befinder sig højt til vejrs på en hitliste over såkaldte. Blandt de forskellige salattyper findes der mange velegnede sorter til produktion af. Nov Tre forskellige salattyper er kaldt tilbage efter fund af tarmbakterier.


Nyd kinaradiser, gulerødder, kartofler, kål og forskellige typer bønner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg