onsdag den 3. februar 2016

Glasgelænder

Hærdet og lamineret sikkerhedsglas til glashegn. Glasværn og gelænder systemer i fantastisk kvalitet. Annoncer med Glas Gelænder på DBA. Stort udvalg af Glas Gelænder til billige priser.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

Glas gelænder - glasværn i aluminium eller rustfri stål med personsikret klart eller matteret glas til terrasse og trapper. Overvejer du at skifte dit eksisterende gelænder eller har du brug for en helt ny trappe, hvor det kunne pynte med et tilhørende glasgelænder , kan vi hos Sundby. Hvad er fordelen ved glastrapper og glasgelænder ? Der er i dag en stigende efterspørgsel efter trappeløsninger helt eller delvist udført i glas. SunLux Gruppen tilbyder glasgelænder og glasafskærmning efter jeres ønsker.


Med afskærmning i glas får du et flot og tidløst design som passer til en hver . Crystalline Abundprofil, topmonteret - komplet skinnesæt (uden glas).

Skal trappen være med glasgelænder ? Glas og stål giver mange muligheder for at skabe spændende boligindretning. Glasgelænder system uden stolper der er designet med fokus på minimalistisk . Denne specialtrappe har mellemgang . På udkig efter glasgelænder ? Bestem selv formen på dit glasgelænder. Se mulighederne og bestil her!


Hos JimaHegn kan du finde et stort udvalg af glashegn, som også kan benyttes som terrassehegn i ren stål uden glas, alle glashegn kan leveres med en . Se de muligheder, vores LED belysning til glasgelænder giver dig. Glas er 2xmm hærdet og lamineret glas med polererede kanter, . Beskrivelse: Altan med glasgelænder. Den er 3meter over jorden så løsningen skal være.


Du sammensætter og skræddersyr dit glasgelænder præcis, som du vil have det. Vælg enhederne, som er angivet nedenfor. Et glas gelænder uden håndliste fremstår meget let – nærmest usynligt, og giver optimalt udsyn.

Rørene afsluttes med flot finish som gør gelænderet meget . Højdejusterbart glasgelænder – ClickitUp glasvæg. ClickitUp er et hæv- og sænkbart glassystem, der elegant . Vi tilbyder ErgoSafe ClickitUp glassystem. Skal du bruge en montør til glas-gelænder , så kan vi hjælpe dig uanset hvor i landet opgaver er!


Vi er blandt de største specialister inden for glasmontering, . Vi fremstiller alle former for glasgelændre som trappeafskærmning. Kontakt os for uforpligtende tilbud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg