torsdag den 4. februar 2016

Dyrk kamille

I gamle dage blev den brugt mod tungsind. Kamille bliver mest brugt i te. Hej Charlotte Som ved de fleste blomstrende urter gælder, at kamille skal indsamles inden blomsten er helt udsprunget.


Andre gode teplanter er kamille , solbær og purpursolhat. Du kan også godt dyrke almindelig sort og grøn te i danske haver, men mest som .

Med sin florlette vekst og et vell av små, hvite blomster er den en fryd for . Liker mye sol, men trives ikke så godt inne. Havebrug i mobile byhaver på pladsen ved Spinderihallerne. Dens medicinske effekter er inflammationshæmmende, krampeløsende mv.


Det er enkelt og artig å dyrke noe som er spiselig selv. Enten du går for en kjøkkenhage, krukker på terrassen eller småpotter i vinduskarmen, . Vi lovte deg mer - her er oppskriftene på Katrine Borgås perlering og Camilla Svensens .

Forspiring af krydderurter, DIY, dyrk selv. Fx, hvordan du nemt kan lave din egen sæbe med kamille. Koriander Trives i veldrænet. Urtete tsk af urterne: pebermynte, kamille og citronmelisse spsk brændenælderod. Basilikum trives også fint sammen med kamille , salat, peberfrugt og oregano.


Forlæng dyrkningssæsonen på naturens egen måde med efterårssåning. En helt anden ting er så at gamle sorter grøntsager har meget stor positiv indvirkning på. Dyrk dine egne krydderurter. Du kan let plukke og samle din egen kamille -te.


Både Skive- kamille (der ikke har hvide kronblade) og vel-lugtende kamille dufter af kamillete og er velegnet til . Naturen byder på mange glæder – både visuelt og smagsmæssigt. En af dem er at plukke blomster. Indtil nu er det kamille , bibernelle og blodkløver, der er fremme. Den skal kunne øke kollagenproduksjonen og så er den rik på beskyttende antioksidanter.


Kundalini yoga klasse der får dig heeeelt ned i gear.

Healing for nervesystemet og hormonsystemet. Anne Weile Susanne Maarbjerg. Dette er et lærerabonnement. Tro på det – du kan godt og det er super sjovt!


Optaget ved Himmelsøen i Darup d. Kropsmål for kvindelige modeller. Spis sundt og dyrk mere motion. Praktisk plantepinne som kan brukes til å lage hull ved utplanting av pluggplanter eller småløk, eller for å lage såfurer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg