torsdag den 11. februar 2016

Edderkopper i danmark som bider

Nogle større, danske edderkopper kan bide så det kan mærkes. Flere danske edderkopper kan afgive et smertefuldt, men ufarligt bid. Danske edderkopper er ikke farlige, men nogle af arterne kan godt give.


Ja, de danske edderkoppearter kan godt bide , men de fleste af dem . Silas Mortensen vil gerne vide, hvilken slags edderkop , der er tale om, hvor store danske edderkopper kan blive, og om de kan finde på at bide. Bid fra store edderkopper kan give kraftige hævelser, der kan holde sig i længere tid.

Selv i de tilfælde er det blot de største af de hjemlige arter, der kan bide , så det. Hvad hedder denne edderkop - den bider ! JEG BLEV BIDT AF EN EDDERKOP! Nogen der ved hvilke danske edderkopper der kan bide ? Den er let genkendelig på sine korslignende . Du kan derfor være helt rolig, da de er yderste . Kort før sengetid fik Pia Jørgensen, 3 øje på en edderkop på væggen i soveværelset.


Det er en myte, at danske edderkopper er harmløse.

Men da den er for lille til at bide mennesker og den al. Verdens farligste edderkop er den brasilianske vandreedderkop. Argh: Denne edderkop kan bide igennem menneskehud - og den er tættere på end.


Den hidsige edderkop er dog ikke særlig stor - den kan højest blive et par centimeter. Mød de edderkopper , der bor i dit hus. Den edderkop , som folk mest ser i deres boliger her i danmark , er Stor Husedderkop. Vil du hellere se billeder af forskellige danske edderkopper , så start her.


Dolomedes, vandedderkop) kan bide igennem vores hu . De eneste edderkopper der lever vildt i Danmark , der er store nok til at bide igennem menneskehud er korsedderkoppen og husedderkoppen. I Danmark findes fugleedderkoppen især i Jyllan men også på øerne og. Ofte edderkop bider gå ubemærket hen på det tidspunkt, hvor de kun fik til at svulme op minutter senere forårsager kløe og irritation. En stakkels australsk mand er blevet udråbt til “Australiens mest uheldige mand”, efter en giftig edderkop bider ham for anden gang på hans . Et insekt er gået i nettet hos en edderkop , der lynhurtigt spinder en stærk.


Jeg sad og så en udsendelse om giftige edderkopper , hvor de viste en. Edderkoppernes liv er fulde af overraskelser. Der er registreret over 5arter af de ottebenede dyr i Danmark , og der bliver fundet nye hvert år.


De fleste bid sker hvis edderkopper er blevet utilsigtet klemt.

Den har en kraftig gift og tænder, der er lange nok til at kunne bide igennem. Han er dyrepasser ved Terrariet i Vissenbjerg, og har mange års erfaring med edderkopper. Kilde: Dyreleksikon, Danske Dyreinternater.


De færreste ved det, men vi har faktisk fuglekopper i Danmark , og særligt i. Fugle- edderkopper kribler frem lige nu: Her lever de i Østjylland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg