torsdag den 31. marts 2016

Affaldsskakt stål

This Pin was discovered by Jeannette Pardorf. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. En affaldsskakt (nedfaldsskakt, nedstyrtningsskakt, skaktrør) er et lodret rør i galvaniseret stål , der anvendes i etageejendomme til nedkastning af . SEEA er fabrikeret i rustfrit stål.


Skaktlåge til affaldsskakt i etageejendomme. Affaldstragt: Affaldsskakt : Ydeevne.

Indbygget postkasseanlæg i hvidlakeret stål som Mefa med cylinderlås lagt. Gulvbelægning i stueplan, som grå klinker. I beboelsesbygninger med etager og derover over terræn skal der indrettes affaldsskakt for hver opgang.


Med en skraldesug-løsning fra Sisatech, får i styr på håndteringen af affald i ejendomme. På alle altaner og terrasser installeres udvendigt el-udtag. Indvendige trapper udføres i stål med trin i egetræ og håndliste i. Døre i lejlighederne er trædøre i lys farve med dørgreb i rustfrit stål.


Der er elevator, postkasseanlæg og affaldsskakt til alle boligerne. Altan i galvaniseret stål , bund består a.

Diverse: Låge til affaldsskakt. Det var Jeannette Pardorf, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Beregnet til indbygning over eller under bordplader.


Gårdmand fandt helt nyfødt spædbarn i affaldsskakt. Han opdagede spædbarnet i en affaldsskakt på Værebrovej cirka. Køkkendirektøren går ikke på kompromis: To håndvaske, stål som bordplade og højt til loftet. Tunnelopvaskeløsning, med stål bord med integreret affaldsskakt , hylde til opvaskebakker, Chr. OTIS Maskinløs GeN med vægge i rustfrit stål samt loft i hvid skinplate.


For atelierboliger, er affaldsskakt placeret i. Belysning, Belysning ved indgangsparti og i opgang. Elevator, Elevatorskakt i glas og sortmalet stål. Støvbeskytter til dækning af påfyldningsåbningen.


Dørstoppere i rustfrit stål med gummianslag. Alle trappedøre i gadeniveau forsynes med dørtelefon integreret . Mulighederne er mange i rustfri stål , både når det kommer til design, overflade eller valg af vask. I vores sortiment af kundetilpassede stålborde kan vi som noget . Der etableres en affaldsskakt til almindelig dagrenovation.

Udstøbning af etagedæk efter nedrivning af affaldsskakt. Tilstøbning i vederlag efter montage af stål ved ny trappe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg