fredag den 25. marts 2016

Donjoy skinne knæ

Hele sortimentet fra DonJoy kan købes online her. Sport1har indgået en aftale med DJO ift. Perfekt til at beskytte dit knæ i hverdagen.


DonJoy 4Titude kan du med succes bruge til ikke-kontaktsport og dagligdags aktiviteter. Når du har fået din Donjoy skinne , er det vigtigt, at den sidder korrekt på dit knæ. DonJoy Fullforce – stærk og let 4-punkts knæskinne i aluminium der sidder tæt på knæ og.

DonJoy Reaction – blød og fleksibel skinne mod forreste knæsmerter i . Du har fået anlagt en DonJoy - skinne , som skal afla- ste dit knæ. SÅDAN TAGER DU SKINNEN AF OG PÅ. De to stropper på hver side . Skinnen kan indstilles, så du ikke . Andet, Donjoy Rocketsoc, DonJoy RocketSoc: Blå og sort Til højre fod. Bemærk, at det er til højre knæ.


Voksen, Donjoy skinne til venstre knæ.

Placér en bold eller en tæppeflise under foden. Løsningen er for mig at se, at jeg får en skinne på v. Jeg mener ikke Donjoy skinner er det rigtige for dig, idet det vil føre dig . Læs mere om hvordan du kan komme på skiferie med dårligt knæ. En skinne består af en metal eller kulfiber ramme omkring knæet.


Bandage, som meget vel kan være fra donJoy , er en hjælp men ikke noget . Lindrer smerter - Med c-formet pelotte der kan justeres - Passer både til højre og venstre knæ. En kort og smidig knæbandage fra Rehban der er nem at bruge . Anlæggelse af DonJoy knæskinne. Undgå at holde fod og knæ stift, hvis skinnen tillader bevægelse i knæleddet.


Kikkertoperation i knæ : Vi foretager dagligt flere kikkertoperationer i knæ og det foregår. Efter operationen får du en støtte- skinne på benet, en såkaldt Donjoy. Uddrag fra min træningsdagbog efter min donjoy skinne er kommet af.


Efter nogle måneder var mit knæ i orden til at kunne gå rundt i . Denne skinne sælges kun efter vejledning af Hshop. Vi er certificeret af DonJoy i rådgivning, måltagning og tilpasning af deres produkter. DJO - mærket bag den populære og velkendte knæskinne DonJoy. Der findes også mulighed for specialdesignet skinne i individuelle mål - se øverst på .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg