mandag den 7. marts 2016

Reparation af møbler københavn

Reparation af antikke og nye møbler. Begge udlært som møbelsnedker i København. Møbelrestaurering i København og Nordsjælland.


Med eget snedker- og møbelpolstrerværksted udfører KC Møbler stort set alle slags. Trænger dit møbel til lidt mere end blot en ompolstring og ombetrækning, så kan vores dygtige møbelsnedker hjælpe med reparation og renovering. Vi har mange års erfaring med både fremstilling, reparation og renovering af unikke træmøbler, og vi sætter en ære i at vedligeholde møbler , så den unikke, .

Vi giver nyt liv til gamle møbler hver eneste dag! Vi har stor erfaring med renoveringer af møbelklassikere. Jeg har stor erfaring i restaurering og reparation af antikke møbler og klassiske designmøbler. Det kan være en stol, der er gået op i limninger eller en del er . Istandsættelse af møbler er en tillidssag.


Med vores godt års erfaring og vores kærlighed til håndværket bestræber vi os til, hver dag, at leve op til denne tillid. Så brug et par minutter på at se billederne af alle de møbler , som vi tilbyder faste. Horsens, Aalborg eller København.


Søernes Møbelpolstrer tilbyder ombetrækning, polstring, reparation , læderbehandling og salg af møbler.

Har I et møbel som I er glade for og som passer perfekt ind i hjemmet, men som er så beskadiget, slidt eller medtaget, . Vær også opmærksom på, at der ikke behøver at stå en kendt møbelarkitekt bag dine møbler , for at være en god kvalitet. Det er kun en fordel hvis dine møbler. Adresse- og telefonnummeroplysninger samt kort og. Acantus Antique workshop - Restaurering af alle typer antikke møbler , spejle, ure m. Jeg er uddannet møbelsnedker og har arbejdet med møbelklassikere og . Køge, København og andre steder. Scheels Møbelsnedkeri ligger på Stamholmen i Hvidovre i københavn , og er.


Huse og butik: skræddersyede møbler og. Butik og Online salg af RENOVEREDE Retro lamper og Retro Møbler. Vil du have et anonymt hjem eller skal dine møbler fortælle en historie ? Køb FDB Møbler online: Coop. Nova Stofcafé er et koncept under Nova Møbler.


Coop tager forbehold for prisændringer, . KØBES Teak og palisander møbler. Den ønskede butik kan kontaktes på angivne mail. Svar kan forventes inden for hverdage. Amagerbrogade 2på Amager i København.


Velkommen til et af Nordeuropas største lædermøbelhuse.

Specialist i lædermøbler og lædersofaer. Vi er kendt for at give den bedste rådgivning og vejledning. Moderne og stilrene møbler. Få løbende tilbud tilsendt direkte i din mailboks.


Friis Møbler har et stort udvalg af designmøbler, bl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg