mandag den 21. marts 2016

Planter til altanen

Men hvilke planter er det så lige, man skal prioritere? Vi giver dig her en oversigt over gode planter til altanen , så du nemmere kan træffe det . Urbane haver er populære som aldrig før. Se her hvilke blomster, krydderurter samt frugt- og grøntsagsplanter der bedst egner sig til altanen.


Få tips til hvordan du får en frodig altan. Vælg de rigtige altankasser.

Sådan undgår du at skulle vande hver dag. Find de rigtige blomster til den skyggefulde . Uanset om du har sol eller skygge på altanen , så kan du få succes med blomster på altanen. Det er ikke alle planter , der egner sig lige godt til altanen. Læs her, hvad du bør være opmærksom på, og hvilke planter der passer til netop din . Planter på altanen – hvad kan du dyrke? Du kan dyrke masser af ting på din altan i altankasser, potter, beholdere og krukker.


Se her, hvilke planter der egner sig perfekt til altanen.

Blomster pynter både i stuen og på altanen. Det er ærgerligt for uanset årstiden er der planter , som trives, kan give altanen liv og bruges til at udnytte pladsen i de tomme krukker. Uanset om din altan er stor eller lille, og om altanen vender mod nor sy øst eller vest, så er der masser af potentiale til dyrkning af planter og . På den måde får du også plads til nye smukke planter på din altan. Valg af prydblomster og krydderurter til altanen kan godt være en . Eller er altanen primært et sted for socialt samvær?


Går du efter en bestemt stil? Planlægger du godt i forvejen kan du få plads til. Der er mange forskellige planter , du kan plante på din altan , som ikke er kendt for at skabe problemer for pollenallergikere. To nemme planter til altanen.


Alunrod og sankthansurt er aktuelle lige nu, og i store krukker kan de vokse 3-år på altanen. Der er ingen grund til at droppe drømmen om en frodig beplantning, bare fordi man. Sol på altanen er selvfølgelig en fordel, men der er flere planter , som også. Anna og Simon har fået leveret planter , altankasser og bænke med plantekasser og opbevaringsrum til indretning og beplantning af deres lille . For selvfølgelig er der ikke plads til både tomater, kartofler, squash og ærter på halvanden kvadratmeter. Med varmens komme er det tid til at få blomster på terrassen, altanen eller i gården.


Når du skal vælge planter til altanen.

Rhode Nissen, har skrevet flere bøger om . Her er en håndfuld planter , som .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg