torsdag den 31. marts 2016

Blomster til solrig altan

Blomster gør altanen indbydende og smuk at se på. Som udgangspunkt vil de fleste blomster trives på en solrig altan. Få tips til hvilke planter, der trives på din altan. Uanset om du har sol eller skygge på altanen, så kan du få succes med blomster på altanen.


Her får du gode råd til , hvilke blomster der egner sig bedst på altanen,.

Her er haveekspertens råd til , hvordan din altan kan blive et frodigt paradis. Det kan være alverdens blomster og krydderurter. Når man skal vurdere, om en altan er solrig eller ej, handler det om den varme middagssol. Hvorfor bruge en masse penge hvert år på planter til altankassen, når de. Læs her, hvad du bør være opmærksom på, og hvilke planter der passer til netop din altan.


Jeg skal have plantet nogle krukker til på min altan , men jeg er blevet lidt i tvivl om, hvilke blomster , der egner sig bedst. Indglasset altan – hvilke planter?

Med varmens komme er det tid til at få blomster på terrassen, altanen. Hun giver her sit bud på nemme planter til krukkerne udenfor. Udbudet af sommerblomster til blomsterkasser er stort, men ikke alle er lige nemme. Den trives på en lun og solrig plads, hvor den vil blomstre med store eksotiske blomster til helt ind i. Løgvækster i krukke - løgblomster til altan og have.


Krukker med planter er noget af det smukkeste på terrassen til foråret - her. For at få fuld blomstring skal lavendlerne placeres på en solrig og varm. Se flere billeder fra de tre altaner i galleriet til højre. Få en hyggelig stemning på din altan med blomster og dekorationer. Efter en fantastisk solrig og varm sommer venter efteråret nu lige om hjørnet.


Fyld selv din helt egen altankasse eller krukke med planter - der er ikke så mange regler, så bare slå dig løs! Køb idag og få den leveret direkte til døren. Du kan dyrke masser af ting på din altan i altankasser, potter, beholdere og krukker. Se her, hvilke planter der egner sig perfekt til altanen. Find nyt og brugt indenfor Planter til billige priser på DBA.


Bliv inspireret til indretning af din altan af vores blogindlæg om.

På altanen kan man både have enårige blomster , stauder, buske og små . For en solrig , altid veloplyst altan kan du vælge: Kinesisk Schisandra,. Se store spændende sortiment af flotte af krukke- og middelhavsplanter til altanen og terrassen hos. Middelhavs- og krukkeplanter til terrasse og altan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg