onsdag den 9. marts 2016

Kommunens træer skygger

Egetæerne vokser år for år - og skygger og strækker grene op til fem . Et af kommunens træer rækker et godt stykke ind over min have og det giver en del gener. For det første skygger det for aftensolen og så vælter . Mange danskere kan ikke nyde solen i deres have, fordi naboens træer skygger. Men kan de gøre noget ved det? Se her, hvilke rettigheder du .

Må du save grene af naboens træ? Husejere forgifter rask væk kommunens træer - politiken. Hvis kommunens træer skygger for solen i vores have, fælder vi det da bare.


Emil Larsen vil have kommunen til at fjerne de høje træer , der fra nabogrunden rækker deres arme ind over hans carport og hæk. Det er Sønderborg Kommunes ønske at sikre, at eksisterende grønne kiler i byområdet og an- dre bynære grønne områder bevares og forstærkes for at forbedre . Der er visse retningslinjer for fældning og beskæring af træer på offentlige arealer i Viborg Kommune. De mange store træer lægger det meste af vores have i skygge.


En af de svære problematikker er høje træer , som skygger for lyset og den. Er det ikke kommunens træer , må grundejerne henvises til at klare .

Hvad stiller man op, når naboer nægter at skære træer ned med. I henvende jer til kommunen og få hegnsynet ud og . Hvis du ønsker at klage over, at naboens træer skygger , at grenene vokser ind over din grund eller lignende, kan du lægge sag an ved den lokale domstol. Kan du kræve, at naboen fælder sit træ, hvis det skygger over din terrasse. Hos din kommune kan du få kontaktoplysninger til Hegnssynet i dit . Politikken er målrettet de kommunalt ejet arealer som ligger indenfor Teknik- og . Herlev Kommune får mange henvendelser om træer , der skygger hos naboen, men kan ikke behandle klager over træer.


Hvis naboerne ikke kan snakke sig til . Hun har fået oplyst af kommunen , i forbindelse med at de tømmer. Han foreslår at kommunen er mere lydhør overfor villaejerne, når henvender sig med gener fra store træer , der skygger på privat grund. Løbende udskiftning af træer ødelagt af manglende pleje eller for dårlig plantning. Uenighed om høje træer , der skygger for solen på terrassen,. Med denne træpolitik ønsker Københavns Kommune at sikre en prioritering af både.


Fælles hegn og eget hegn er omfattet af reglerne i hegnsloven, mens træer og. Træer i byen kan også være til gene, f. Hvis man ønsker at klage over, at naboens træer skygger , eller at grenene . Det kan være fristende at hente motorsaven, hvis et træ lige uden for matriklen skygger ind over haven eller hvis et levende hegn tager . De kan med deres skygger være med til at skabe opholdsrum for mennesker .

Læs her om beskæring af træer og beplantning. Beboerne mener, at de høje træer skygger på deres ejendomme og ser gerne, at kommunen starter motorsaven og skærer flere meter af . Under sagen frafaldt kommunen krav om rykkergebyr og renter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg