tirsdag den 29. marts 2016

Fladbrød på grill

Dette er et must når man griller. De her pandebrød - til pande, bål og grill er nemme at lave og så smager de rigtig godt. Der skal kun bruges ingredienser, og dejen kan røres . Pandebrød til pande og grill , og et genialt gemmested til lækre havegrillede pølser - det er tid til at trække børnene med i havens køkken. Det kræver egentlig ikke det helt store, blot noget kød som kan tåle lidt tid på grillen , noget krydret pølse som har godt med fedt og de .

Der er fladbrød nok til to sultne munde – eller til fire, der gerne vil gemme plads til. Bag brødene på en varm grill i 3-minutter på hver side. For en uges tid siden, lavede jeg en stak ret så lækre fladbrød. Jeg lavede dem på grillen , istedet for en pande og resultatet blev fantastisk. Spis brød til, siger man, og det gælder også når der er mad på grillen.


Med denne opskrift kan du lave lækre og nemme fladbrød , krydret med . Opskriften er så simpel som noget kan være og de . Drys revet ost over den ene tortilla og læg den anden ovenpå.

Grill de samlede tortillaer på en hed tør grillpande. Tryk tortillaen ned på panden . SÅ har jeg været grill mester på min altan for allerførste gang! Det blev til grillet fladbrød og pølser som vi brugte til hjemmelavede hotdogs! En skøn opskrift af Anne Hjernøe på fladbrød med haydari, inspireret af det arabiske køkken.


Server det som en let forret til dine vennerne. GRILLEDE FLADBRØD MED MASCARPONE OG LAKS. Kom en anelse olie på begge sider af brødene og grill dem i ca.


Drej hvert fladbrød , ogflyt det rundt på grillristen efter behov, så det grillesjævnt. Lav en dej af en melblanding efter forskrifterne. Form dejen til flade boller, og læg dem på grillen ved middel varme. Lad bollerne bage til de er . Varm en grillpande op, og grill brødene et minuts tid på hver side, opbevar dem under et viskestykke, efterhånden som de bliver færdige, så de . Til klassiske arabiske fladbrød skal du blot bruge fire ingredienser – gær, van salt og mel.


Da jeg i foråret var et smut i Egypten, blev jeg vildt inspireret af deres køkken. De laver de lækreste retter af blandt andet .

De kan også steges i lidt olie på en. Fladbrød Kom mel og salt i en skål og vend det sammen. Kom majskolberne på grillen og grill dem ca.


Kom kødet på spiddene og læg dem på den varme grill. Servér kødet sammen med bløde, grillede tortillaer eller arabiske fladbrød , grillede marinerede .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg