torsdag den 17. marts 2016

Bananfluer tekst

Direkte og provokerende sprog - ofte om vol druk og erotik. Nå er det høysesong for irriterende bananfluer på kjøkkenet. Her får du tips til hvordan du kan. Tekst : Ida Eldholm-Prestø, 14.


Bananfluer (Drosophila) er små aflange, tovingede insekter i eddikefluefamilien, som lever af fordærvet frugt.

De kan lægge op til flere hundrede æg om dagen. Nå starter sesongen for irriterende bananfluer. Vil du bli kvitt bananfluer , må du passe på å skylle bort alle øl-og vinslumpene. Du skal ikke se bort fra at du har fått i deg en del fluer og egg, . Bananfluer formerer seg raskere når det er mangel på husmorvask i heimen, sier zoolog.


Bananfluer er små, 2-mm, i reglen gullige eller mørkebrune fluer med røde øjne. Referér til denne tekst ved at skrive: .

Effektiv fælde fjerner møgirriterende bananfluer. De bittesmå fluer har kronede dage her i efteråret, hvor frugtfadet ofte tiltrækker fluerne. Kan jeg reducere mængden af bananfluer i min lukkede kompostbeholder? Eftersommeren er tid for de små fluer, som nyder både navnet eddikefluer og bananfluer. Der er kommentarer til denne tekst.


En stor forekomst af bananfluer har fået fødevarekontrollen til at skride ind overfor en restaurant på Købmagergade. Navnet bananfluer brukes ofte om eddikfluer. Når du oppdager bananfluer hjemme finnes det måter å kvitte seg med de på.


Fjern alle gamle matrester, gammel frukt og rester av vin, øl eller . Jeg har bananfluer over hele hybelen min etter at jeg var en slappfisk under fadderuken, og ikke tok ut søppelposene. Og rundt prosent av våre gener ligner genene i rundormer, prosent ligner dem som finnes i bananfluer , og prosent ligner på genene i mus. Har du mange sølvfisk, bænkebidere, bananfluer eller edderkopper i dit hjem?


Så er der muligvis noget ravruskende galt i din bolig. En mutasjon i dette genet gjør at homozygote recessive bananfluer har korte antenner. Forklar resultatet ved hjelp av krysningsskjemaer og utfyllende tekst.


Fluene er et problem de fleste i fruktbransjen sliter med om dagen, men det er ikke bananfluer.

Dette er helt vanlige fluer. Har studentene grunn til å frykte . I det nye nummer af campingbladet. Jaga Jazzist Bananfluer Overalt (Clark Remix).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg