onsdag den 23. marts 2016

Bordflagstang træ

Et eksklusivt bordflag til fødselsdage, . Bordflag i træ med Dannebrog eller Dannebrog på træpind til fx Kay Bojesen Garderen. En bordflagstang er altid et fint indslag til den festlige eller højtidelige . Den traditionellle flagstang i høj kvalitet og med dygtigt håndværk. Sæt en lille flagstang på fødselsdagsbordet og gør noget ekstra ud af den store dag.

Elegante mini flagstænger i hvidmalet træ med silkeflag kan købes her. Med et Nuance bordflag kan du markere livets festlige begivenheder med stil. Bordflaget er skandinavisk tidløst design, der gør Dannebrog ære.


Diameteren er Ø100mm i bunden og Ø66mm i toppen. Der medfølger rød flagknop, flagline og . Helt nymalet og med rød vedligeholdelsesfri knop. En flagstang i træ er et naturprodukt, og der kan derfor forekomme revner eller uregelmæssigheder på stangen.

Flagstangen er fremstillet i . Alle træstænger skal endvidere vedligeholdes . Træflagstænger fra dansk fabrik. Køb en flot flagstang i træ som er behandlet med grundingsolie og malet to gange med hvid maling. Zone bordflag med dansk flag - H cm. Inter Agenturer AB Norsk Bordflag i Træ. Annoncer med Bordflag på DBA.


Stort udvalg af Bordflag til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Køb et smukt bordflag og få ord indgraveret hos Dahls gravering.


Vi tilbyder hurtig levering og gratis gravering på din bordflagstang. Klik her og se vores udvalg af flagstang online hos Johannes Fog. Du får den bedste service hos os. Bord flagstang Se fuld størrelse.


DK, Gode tilbud og billige priser på flag til fødselsdag.

Krea flagstang med fod og flag i træ til bordpynt til fester og fødselsdage - Vi er godkendt af . Enhver have med en flagstang og et livligt blafrende Dannebrog tager sig flot ud på en skøn sommerdag med høj sol og blå himmel, og i Danmark er vi så . Dette produktet ( Bordflagstang Træ Lille 30cm) har dessverre ingen beskrivelse ennå. Hvis du har spørsmål klikk her. Et flag uundværligt tilbehør når noget skal fejres og til fødselsdag!


Fødselsdagsflag eller bordflag fra Piet Hein er blevet en traditionel barselsgave eller bryllupsgave.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg