torsdag den 10. marts 2016

Sangskjuler fodbold lav selv

Find de bedste idéer inden for Fodbold. Hvis dit barn skal konfirmeres i år, eller du selv kan nyde at være gæst til. Ideel til at holde en rullet sang til den fodbold glade konfirmand - de er oprindelige beregnet til lagkagepynt.


Lav sjove fodbold -inspirerede sange og fyld i den flotte sangskjuler. Hjemmelavet sangskjuler til konfirmation eller anden fest :-).

Lav en personlig sangskjuler til konfirmanden - her er det med. Sæt en fodbold dekonitte fast på hver trøje og put sangen i æsken. Ved fodbold kan man vælge at lave en fodboldbane af sange som danner et. En anden og lidt mere overkommelig opgave, indenfor fodbold sangskjuler er en. Man kan enten lave en sangskjuler selv eller vælge en af vores mange sjove sangskjulere så du kan.


Få her nogle idéer til, hvordan du selv laver en sjov og kreativ sangskjuler. Sangskjuler sort med fodbold. Lav en sangskjuler på en lille bane af kunstgræs - med en fodbold på og et mål .

Vi har fundet fem finurlige og kreative idéer frem til dig, der har mod på at lave sangskjuleren selv. En sjov, fin og kreativ idé til konfirmanden er at lave en popcorn- sangskjuler. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Nu mangler jeg nogle gode ideer til en sangskjuler. Der er tradition for, at konfirmanden også selv holder en tale ved sin konfirmation.


Det er ofte billigst at lave sangskjuler selv , end det er at købe en færdiglavet, og ofte også sjovere, da den hjemmelavede ofte bliver mere personlige. Hjælp til sangskjuler Ordet er frit. En plastik fodbold som man skærer et lille snit i hvor sangene kan stoppes ind. Håndbol fodbold , venner, se tv, spille com, lege med bølle(den hund jeg har herinde der hedder bølle),. Hver gæst skal selv springe ballonen for at få sin sang.


Du kan sende kassen med denne flotte og solide fodboldballon til dig selv , og anvende den som en sjov og oplagt sangskjuler til den fodboldglade fødselar eller . Og derfor har jeg skrevet en sang til hende og sys faktisk selv at den er blevet. Køb alt efter drengens interesse en fodbold , håndbold eller basketbold. Skær bolden i halve eller lav en ridse i, og kom sangene deri.


Halsedisser og halsvarmere til kvinder. Leder du efter noget varmt at have på ved halsen? En halsvarmer kan gavne dig når du løber, spiller fodbold eller måske .

Kom med en idag, det er til på næste torsdag, jeh skal selv lave den! Dreng med fodbold - konfirmation - 3d kort.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg