onsdag den 9. marts 2016

Egnede blomster til altankasser

Asters, pelargonier og miniatureroser egner sig godt til altankasser. Hvide planter til altankasser og krukker. Her får du et bud på nogle af de smukke hvide blomster , som du kan have glæde af på altanen fra tidligt forår til frosten . Der er bare nogle ting, du endnu ikke har lært om altankasser.


Det kan være alverdens blomster og krydderurter. Du kan endda have held med at dyrke dine egne grøntsager og frugt.

Helst med nogle fyldige blomster. Der er også et par ting at huske på, når man tilplanter altankasser. Hvis du vil kunne nyde blomster i fuldt flor på din altan, er du virkeligt nødt til at passe dine . Det er som om, blomster - eller altankasser ikke mere er på mode.


Mange opfatter dem givetvis som gammeldags eller ligefrem småborgerlige. Se udvalget af altankasser online eller besøg din nærmeste Plantorama. Når du skal vælge blomster til din altan, skal du gå efter blomstrende planter, der kan.


Du kan dyrke masser af ting på din altan i altankasser , potter, beholdere og.

Blomster kræver daglig vanding, specielt i varme perioder, samt . Enten de plantes i store krukker på altanens gulv eller i altankasser , bliver der tale. Af egnede planter kan her nævnes et par stauder som julerose og bispehue, . Men hvilke planter er gode til at være i en altankasse hvor der kun er den. Og det er måske også et plus hvis der er mere grønt end blomster. Nogle blomster er lette at få til at lykkes i krukker på terrassen eller altanen. Læs hvilke blomster og planter, der egner sig godt tll krukker.


Det er oplagt at dyrke spiselige blomster i altankasser og krukker. Du får både noget smukt at kigge på og et delikat drys til salatskål og desserter. Lavendler stortrives i altankasser og i krukker på terrassen, hvor de. Andre blomster og urter, som trives i vinden, er fx stedmoderblomst, timian og lyng.


Planter du mindre træer og buske i højbedet, kan du faktisk . Næste forår kan de tages frem til en ny sæson med blade og blomster. Det er genbrug og giver intet spild af brændstof og energi til kunstigt lys, . Og vil du gerne have farverige blomster i altankasser og krukker? Næsten alle forårsblomstrende løgplanter kan dyrkes l altankasser.


Det er kun de allerhøjeste arter, som ikke er egnede til altankasserne, da disse er. Køb billig Kunstige blomster online hos lightinthebox.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg