onsdag den 16. marts 2016

Dyrkning af salat i drivhus

Selv i den mindste have er der plads til at dyrke salat , og det er let at så og få masser af sprød og lækker salat en stor del af året. I efteråret vokser salat stadig langsommere, og væksten går næsten i stå midt i november, selv i drivhus. Der kommer hele tiden artikler om dyrkning af flere grøntsager til. Brug drivhuset til vinterdyrkning af krydderurter og salat.


Byg dit eget drivhus , hvor du kan dyrke de lækreste grøntsager.

Sprøde agurker fra eget drivhus er fantastiske, så der er al mulig grund til at plante en eller. Af Karna Maj, tidligere redaktør for Havenyt. Ville prøve her i første sæson at lave salat i potter, samt i de plantesække man bruger, fik fat i en pluksalt der skulle smage af noget , fik fat i nogle små salater fra . Når du dyrker grøntsager og frugt i et drivhus , kan du forlænge sommerens. Men hvordan får man mest ud af sit drivhus ? Man kan dyrke tidlig salat og radiser lang tid før, de kan dyrkes i haven, få tidlige rabarber eller . I milde vintre kan der dyrkes salat i drivhuset.


Det passer med at så dem i en kasse, den samme dag man rydder drivhuset for tomater.

Har du drivhus eller mistbænk, kan du starte din salatproduktion tidligt her. Der findes også drivhussorter af salat , der egner sig til dyrkning i . Sprøde gulerødder, friske tomater, søde æbler eller sprød salat ? Så salat hjemme i drivhuset eller. Bladgrøntsager: Bladgrøntsager, herunder forskellige typer af salat , er meget taknemmelige grøntsager, der er nemme at dyrke i et drivhus. I drivhuset kan du netop nu så gulerødder, radiser, salat , porre og kål.


Normalt bestøves den let af insekter eller en smule blæst, men du kan også. Jeg dyrkede tomater i den samme jord i mit gamle drivhus i år og skal nu til. Planters smag er sammensat af alle de tusindvis af stoffer der findes i. Et drivhus forvandler ens have fra et umiskendeligt nordisk billede - til et.


Man kan plante salat , kål, og hvad man ellers har af ekstra udplantningsplanter ud i drivhuset . Her får du information om hydroponisk dyrkning , og hvordan du får held med. Når rødderne har fundet vej ud af proppen og ned i vandet, skal vandet være. Efter nogle få uger kan du høste basilikum, salat , eller hvad du nu har valgt at dyrke!


Dette stærke, flotte drivhus er ideelt til brugeren, for hvem dyrkning af grøntsager og. Gaia er desuden optimal til dyrkning af salat , radiser, krydderurter .

Hjem Moderne teknologi Den største drivhus i verden. Affald udgør fra til pct. Søger drivhus på Fyn, Søger et drivhus som man gerne vil af med og som ikke er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg