tirsdag den 23. august 2016

Japanske azalea

Normalt er det ikke nødvendigt at beskære de småløvede japanske Azalea ( såkaldte dværgazalea). De vokser kompakt og bliver sjældent . Se udvalget af rhododendron her eller besøg dit nærmeste Plantorama havecenter. De er kendetegnet ved lav, tæt og bred vækst med små blade . Danmarks største udvalg af rhododendron sorter.

Desuden kaldes de for stedsegrønne Azalea, selvom nogen er løvfældende. Her finder du forskellige Azalea. Her er både høje løvfældende Azalea og mindre japanske Azalea. Det er en stor variation i azalier både med hensyn til farver . Jordbund: Svag til strærk sur.


Denne rhododendron får flotte hvide blomster og har en robust tæt vækst. Mange er ikke opmærksom på, at azalea ikke er en slægt, men et dansk navn for. Istedet findes der typer i planteskolerne, der holder til vort klima både sommer og vinter.

Løvfældende Azalea med duft. Blomster slut maj til midt juni. Pla n terne i det japansk inspirerede afsnit er valgt for deres smukke og enkle. Her kan nævnes japansk løn, løvfældende rhododen- dron, også kaldet Azalea , . Chiyo-ni, Buson, Issa og Shiki Niels Kjær. Pilens grønne grene hænger ned i mudderet ebbe Basho På bjerg efter bjerg i kløft efter kløft vild azalea 26.


JAPANSKE AZALEA (RHODODENDRON). Kemiske fabrikker og raffinaderier får nyt liv med Azalea. Træet har en flerhed af sidegrene og et stort antal tæt afstand anbragte. Azalea blomstrer frodigt i mange forskellige farver. De er ikke specielt krævende, og den japanske azalea især fylder ikke meget og egner sig . Japansk Azalea , Dværg Azalea.


Berryrose lauvfellande azalea. Ein av dei beste japanske azalea for vårt klima, flott bladverk som vert . De bør klippes af, for at holde planten som bunddække. Småløvede rododendron og japanske azalea kan være lidt senere med løvfaldet. Ud fra dine billeder bedømmer jeg at du har brugt en grov .

Du kan både plante dine japanske azalea i april-maj og i august-september. Rhododendron obtusum-hybrid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg